Samsung вирішив поставити крапку в гонці екранів і випустив 7-дюймовий смартфон

17 июня 2014

Компанія Samsung, судячи з усього, вирішила поставити остаточну крапку в гонці за розміром дисплеїв і випустила 7-дюймовий смартфон Samsung W.

Незважаючи на розмір, Samsung все ж відносить Samsung W до класу фаблетів, пристроїв, які ближче до смартфонів за своїми особливостями, ніж до планшетів. Samsung W, володіючи 7-дюймовим екраном c дозволом у 1280х720 пікселів, отримав середню начинку: 4-ядерний процесор на 1,2 GHz, 1,5 Gb оперативної і 64 Gb внутрішньої пам'яті. Працює смартфон на Android 4.3. Проте, ціна гаджета склала 490 доларів, а вільний продаж Samsung W буде реалізована тільки у Південній Кореї.

Враховуючи проблеми здійснення дзвінка з такого масивного гаджета, габарити якого склали 191.8x99.6x8.8 міліметрів, при вазі у 245 грам, задня кришка Samsung W трохи округлена.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чому дитина гризе нігті: розповідає неврологиня 2 октября 2024

Діти часто стикаються з різними емоційними переживаннями та одним із проявів їхнього внутрішнього дискомфорту може стати гризіння нігтів.

Су-35 окупантів мало не врізався в авіацію США на Алясці 1 октября 2024

Су-35 окупантів мало не врізався в авіацію США на Алясці

Інсайдер розказав, через що Міддлтон наразилася на хейт і як його сприйняла 1 октября 2024

Принцеса Вельська Кетрін, котра за результатами цьогорічного опитування є найсимпатичнішою британцям представницею королівської родини, стикнулася нещодавно з хейтом. Це стало прикрою несподіванкою для неї самої.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше