Sony випустила нові смартфони Xperia 10 VI і Xperia 1 VI

17 мая 2024

Sony випустила нові смартфони Xperia 10 VI і Xperia 1 VI: великий огляд, ціни

Компанія Sony офіційно презентувала два нових смартфони Xperia 10 VI і Xperia 1 VI. Про кожен із них bigmir.net розповість по порядку.

Xperia 10 VI

Xperia 10 VI – фото Sony
Xperia 10 VI – фото Sony

Для нього передбачили 6,1-дюймовий OLED-екран. Розширення FHD+, а частота оновлення йде в 60 Гц. Серце пристрою - однокристальна система Snapdragon 6 Gen 1. Оперативки непоганий обсяг - 8 Гб. Батарея розрахована на 5000 мАг. Є можливість поставити карту пам'яті.

 

Xperia 10 VI – фото Sony
Xperia 10 VI – фото Sony

Фронталка вказана в 8 Мп, а основна камера - 48 + 8 Мп. Корпус смартфона зроблений на 50% з переробленого пластику. Керує всім ОС Android 14.

Ціна: від 399 євро (17061 грн).

Sony Xperia 1 VI

 

Xperia 1 VI – фото Sony
Xperia 1 VI – фото Sony

Він іде вже трохи цікавіше, оскільки позиціонується фотофлагманом. Діагональ його дисплея 6,5 дюймів. Матриця LTPO OLED. Виробник вказує пікову яскравість у 1300 ніт. Цей показник вдалося досягти завдяки використанню панелі, як у телевізорах Bravia 9.

 

Xperia 1 VI / Sony
Xperia 1 VI / Sony

Примітно, як використовується штучний інтелект. Зокрема, у функції Sunlight Vision. Завдяки їй можна припинити появу відблисків. ШІ веде аналіз яскравості картинки і навколишніх умов освітлення в реальному часі.

 

Xperia 1 VI – фото Sony
Xperia 1 VI – фото Sony

Камери:

  • 12 Мп телевик. Фокусна відстань 85 - 170 мм. 7,1-кратний оптичний зум.
  • 48 Мп. Якість зображення, схожа на повнокадрові камери.
  • 12 Мп надширококутник. Охоплює 123 градуси.
  • 12 Мп для фронталки.

 

Xperia 1 VI – фото Sony
Xperia 1 VI – фото Sony

Обробку зображень веде штучний інтелект. Він же покращує автофокус, контрастність, передачу кольору, чіткість картинки. Усе це є в мобільному застосунку для зйомки.

 

Xperia 1 VI – фото Sony
Xperia 1 VI – фото Sony

Батарея - 5000 мАг. До 50% можна зарядитися при використанні зарядки на 30 Вт. Процесор тут Snapdragon 8 Gen 3. Пам'яті 12/16 Гб + 256/512 Гб. Сподобається смартфон і меломанам. За рахунок Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless, 360 Reality Audio і DSEE Ultimate. Динаміки оптимізовані, щоб зменшити перекручування при сильній гучності.

 

Xperia 1 VI – фото Sony
Xperia 1 VI – фото Sony

Ціна: від 1399 євро (59821 грн).

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з'явився ТОП-5 найбільш радіоактивних смартфонів. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нідерланди шукають способи повернення військовозобов’язаних українців 20 сентября 2024

У Нідерландах занепокоєні тим, що "десятки тисяч" українських чоловіків перебувають у країні, тоді як український уряд хоче повернути їх на батьківщину.

Актор В'ячеслав Довженко розсекретив молоду кохану: що про неї відомо та який вигляд мають колишня дружина та дорослі сини актора 20 сентября 2024

Актор В'ячеслав Довженко розсекретив молоду кохану: що про неї відомо та який вигляд мають колишня дружина та дорослі сини актора Від шлюбу з акторкою Ксенією Башею артист має двох дітей

У Києві затримали зловмисників, які влаштували скандал через відмову продати алкоголь та побили працівника АЗС 20 сентября 2024

Влаштували скандал через відмову продати алкоголь та побили працівника АЗС: у Києві затримали зловмисників. Фото Підозрюваним загрожує до семи років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше