Twitter приховує сторінки українців з правдою про Каховську ГЕС

9 июня 2023

Twitter приховує сторінки українців з правдою про Каховську ГЕС

Twitter відправляє в тіньовий бан акаунти українців, які розповідають світові правду про вибух на Каховській гідроелектростанції. Цей захід означає, що сторінки людей не можна знайти в пошуку, а опубліковані дописи бачить менша кількість людей. Відповідно, більша аудиторія втрачає опис подій, що виникли через російських окупантів.

Під бан потрапили профілі з тисячами підписників і ті, де їх навіть менше 100. Один із користувачів, який має закордонний обліковий запис Twitter, з'ясував, що акаунти з інформацією про вибух на Каховській ГЕС приховані від людей за кордоном. В Україні вони шукаються через пошук.

Крім донесення правди до світу, українці масово відзначали в постах міжнародні організації, які повинні захищати навколишнє середовище. Мова про Greenpeace, PETA та інші. Жодна з них не виступила з офіційною заявою щодо катастрофи.

У Twitter не дали офіційних коментарів про ситуацію. Але Ілон Маск публікував у себе посилання на випуск відеоблогу колишнього ведучого Fox News Такера Карлсона. Він став відомий через свої проросійські погляди. У своєму відео Карлсон називає Україну можливим винуватцем підриву ГЕС. Варто нагадати, що зовсім нещодавно Маск коментував атаку дронів на Кремль і назвав це "операцією під чужим прапором". Також він виправдовувався за свої витівки щодо війни в нашій країні. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на дні Каховської гідроелектростанції могло бути безліч небезпечних для нашого здоров'я речовин. Мова про хімікати, збудники інфекційних хвороб із кладовищ, туалетів, звалищ. Вони можуть опинитися в колодязях і відкритих водоймах, на території, яка підтоплена. Як уберегти себе від проблем, докладно описано тут. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ізраїль міг атакувати російську базу в Сирії - ЗМІ 3 октября 2024

Ізраїльтяни атакували базу після прибуття на неї іранського літака Qeshm Fars Air, стверджує опозиційний журналіст.

Російський додаток Rutube зник з Google Play 3 октября 2024

Представники Rutube підтвердили, що додаток тепер можна встановити лише у США, назвавши це "кумедною плутаниною".

Мережею шириться черговий смертельний тренд серед дітей 3 октября 2024

Практика, раніше відома як хаффінг або нюхання, знову набирає популярності.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше