@UKR.NET запустив журнал обліку подій, пов'язаних з безпекою Пошти

30 мая 2018

У Пошті @UKR.NET з'явився Журнал з детальною інформацією про події, пов'язані з безпекою скриньки.

У Журналі безпеки користувач зможе дізнатися, наприклад, про чужі спроби увійти до скриньки або відновити доступ до неї, додавання або зміну адреси для пересилання вхідних листів, доступ зовнішніх програм до акаунта та інші події. У ньому також фіксується інформація, коли, з якого пристрою та IP-адреси відбулися ці події.

Якщо ви виявите невдалі спроби зміни пароля або видалення облікового запису, можливо, ви не натиснули кнопку «Вихід», коли перевіряли пошту з чужого комп'ютера. Можете не турбуватися – у змінах буде відмовлено, оскільки такі дії необхідно підтвердити введенням правильного пароля. Про це також можна дізнатися з Журналу безпеки. Щоб обмежити доступ непотрібних пристроїв до вашої скриньки, перегляньте список відкритих сесій і закрийте зайві.

«Інформація у Журналі безпеки допомагає користувачеві Пошти @UKR.NET контролювати безпеку своєї скриньки і вчасно реагувати (змінити пароль) на такі події як, наприклад, сторонні спроби входу у скриньку або відновлення доступу до неї», - коментують у компанії.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Tayanna розказала про нового чоловіка у своєму житті та хто подарував їй землю на Балі 28 марта 2024

Співачка Tayanna зізналася, що в її житті з'явився новий чоловік, хоча про те, що між ними є стосунки, говорити ще рано.

"Міс Всесвіт Україна"-2023 Усанова заспівала дуетом із Катамадзе та Матвієнко на благодійному івенті у Відні. Фото 28 марта 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2023 Ангеліна Усанова провела благодійний концерт у Відні "Peace. We Can Overcome War". Його мета – допомога чернівецькому дитячому будинку "Місто Добра".

У Києві чоловік влаштував пожежу в багатоповерхівці - помстився через відключення інтернету 28 марта 2024

Помстився через відключення інтернету: у Києві чоловік влаштував пожежу в багатоповерхівці. Фото Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Аристея тур 0.3
Аристея тур

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше