Viber показуватиме імена з незнайомих номерів

24 мая 2024

Viber показуватиме імена з незнайомих номерів

Компанія Viber представила оновлення функції "Ідентифікація абонентів", яка покращує захист особистого простору користувачів.

Тепер володарі пристроїв на Android зможуть визначити імена незнайомих абонентів під час вхідних дзвінків і вирішити, чи варто відповідати. Ця функція працює як для викликів через Viber, так і через мобільну мережу. Апдейт уже доступний для 10% користувачів і буде відкритий всім до кінця місяця.

Після дзвінка користувачеві будуть доступні варіанти подальших дій, включно з повторним набором номера, повідомленням про спам, запуском чату або збереженням контакту. Функція "Ідентифікація абонентів" є в розділі налаштувань застосунку і може бути ввімкнена або вимкнена за бажанням.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Rakuten Viber провели дослідження, яке показало, які типи дзвінків від незнайомих контактів є для українців допустимими, а які дратують найбільше. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В ISW оцінили невдалий запуск ракети Сармат в РФ 23 сентября 2024

Росія навряд чи застосує ядерну зброю в Україні або в інших місцях, вважають американські аналітики.

10-річна фіналістка нацвідбору на Дитяче Євробачення довела до сліз Світлану Тарабарову 23 сентября 2024

"Неймовірно, казково!" 10-річна фіналістка нацвідбору на Дитяче Євробачення довела до сліз Світлану Тарабарову Судді "перенеслися у казку" під час виступу

Іран передав РФ ракети, але не передав пускові установки - ЗМІ 23 сентября 2024

Причиною може бути намір Росії модифікувати вантажівки для транспортування ракет, або спроба Ірану зберегти простір для маневру у переговорах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Pro Contactive 4.7
Pro Contactive

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше