WhatsApp скоро дозволить відправляти фото та відео в оригінальній якості без стиснення

28 августа 2023

Нещодавно у WhatsApp з'явилася можливість відправляти зображення у форматі HD за допомогою нового перемикача, але вони все одно стискалися перед відправкою. Те саме стосується відправлення відео. Але зараз WhatsApp анонсувала функцію, яка дозволить користувачам ділитися фотографіями та відео оригінальної якості. У бета-версії 2.23.18.12 програми WhatsApp для Android тепер є можливість "вибирати фотографії або відео вихідної якості".

Источник изображения: unsplash.com

 

Джерело зображення: unsplash.com
Нова функція надсилання стиснених фотографій та відео WhatsApp буде доступна з меню вибору документів. На знімку екрана, зробленому WABetaInfo, відображається нова опція «вибрати з галереї» у засобі вибору документів програми, в якій згадується можливість відправляти фотографії та відео вихідної якості.
Джерело зображення: unsplash.com

Нова функція надсилання стиснених фотографій та відео WhatsApp буде доступна з меню вибору документів. На знімку екрана, зробленому WABetaInfo, відображається нова опція «вибрати з галереї» у засобі вибору документів програми, в якій згадується можливість відправляти фотографії та відео вихідної якості.Источник изображения: WABetaInfo

 

Джерело зображення: WABetaInfo

Раніше користувачам доводилося використовувати обхідний шлях для відправлення медіафайлів вихідної якості, змінюючи їх розширення на PDF або DOC, але нова функція допоможе повністю обійтися без таких хитрощів. Можливість відправляти фотографії та відео оригінальної якості вперше була помічена у коді WhatsApp у січні.

Можливість відправляти стислі фотографії та відео вихідної якості є довгоочікуваною зміною, оскільки тепер користувачі Android та iOS можуть легко обмінюватися медіафайлами у повній роздільній здатності. Зауважимо, що конкуруючі месенджери, зокрема Telegram, вже давно мають таку можливість.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Астрономи призивають китайців до совісті — їх нові інтернет-супутники світять так, що їх видно навіть без телескопа 7 октября 2024

Астрономи призивають китайців до совісті — їх нові інтернет-супутники світять так, що їх видно навіть без телескопа

Олена Кравець показала 8-річних двійнят та розказала про мрію сина 7 октября 2024

Телеведуча та акторка Олена Кравець показала своїх молодших дітей, двійнят Івана та Катерину, яким у липні виповнилося 8 років, та розповіла про мрії свого сина.

Стали відомі деталі впровадження в Києві послуги «Помічник особи з психічним порушеннями» 7 октября 2024

Задля підвищення якості життя осіб з психічними порушеннями та їхніх родичів, а також для досягнення безбар’єрності для такої категорії людей у Києві...

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше