Аналітики назвали найпопулярніші браузери в Україні на поточний момент

4 апреля 2023

Аналітики назвали найпопулярніші браузери в Україні на поточний момент

Аналітичне агентство StatCounter представило цікаву статистику про те, яким браузерам віддають перевагу українці. У лідерах, звісно, виявився Google Chrome. У нього 58,51% користувачів.

На другому місці розташувалася Opera з 18,65%. Що цікаво, ця програма в загальносвітовому рейтингу не увійшла до топ-5. Третє місце отримала Safari від Apple - 10,43%. У Firefox усього лише 4,69%. У Edge - 1,85%. І є ще ті, хто не розуміє ризику користування російським ПЗ. Браузер від Яндекса набрав 3,3%.

Ситуація в Україні - фото StatCounter
Ситуація в Україні - фото StatCounter

В інших точках світу також дуже популярний Google Chrome. У нього 64,8%.

Ситуація у світі - фото StatCounter
Ситуація у світі - фото StatCounter

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що компанія Rakuten Viber представила цікавий зріз по своєму месенджеру. Було проведено аналіз брендів і конкретних моделей смартфонів, якими користуються українці.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інна Мірошниченко показалася у лікарні з прийомним сином та згадала, як вперше почула про всі його діагнози 30 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко у своєму Instagram розчулила мережу післяопераційним відео з прийомним 3-річним сином Марселем та розповіла, як вони з чоловіком вперше почули про діагнози дитини.

Іванна Онуфрійчук замилувала фото 4-місячного сина та поміркувала про невпинність часу 30 сентября 2024

Колишня телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка нещодавно розповіла про емоційні гойдалки від поринання у материнство, у своєму Instagram показала милі фото зі своїм 4-місячним синочком Адамчиком та поміркувала про час, який швидко йде.

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку 30 сентября 2024

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку: разом ми маємо силу. Відео Раніше вона вже була в одязі українських брендів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше