Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. TikTok звинуватили у відстеженні емоцій користувачів

    TikTok звинуватили у відстеженні емоцій користувачів

    15 февраля 2023

    TikTok розкритикували за порушення конфіденційності користувачів. Захисники з групи цифрових громадянських прав Access Now заявили, що соцмережа запустила трекер емоцій. Йде відстеження реакції людини через камеру смартфонів. Про це повідомляє Cyber News.

  2. В Европе запретили продажи бензиновых и дизельных автомобилей с 2035 года

    В Европе запретили продажи бензиновых и дизельных автомобилей с 2035 года

    15 февраля 2023

    Законодатели Европейского союза одобрили закон, который фактически запретит продажу новых автомобилей с двигателями внутреннего сгорания в регионе с 2035 года. После этого на территории блока будут продаваться только транспортные средства, не производящие вредных выбросов в процессе эксплуатации.

  3. Какие задачи решает аэрофотосъемка?

    Какие задачи решает аэрофотосъемка?

    14 февраля 2023

    Развитие промышленного сегмента разработки и производства совершенных беспилотных аппаратов позволяет успешно применять их в самых различных областях человеческой деятельности

  4. У Brilliant Labs придумали, як зробити будь-які окуляри "розумними"

    У Brilliant Labs придумали, як зробити будь-які окуляри "розумними"

    14 февраля 2023

    Компанія Brilliant Labs представила Brilliant Monocle - спеціальний монокль, здатний зробити будь-які окуляри "розумними". Він важить всього 15 г. Про це повідомляється на офіційному сайті.

  5. Bigscreen представила «самую компактную в мире VR-гарнитуру» Beyond

    Bigscreen представила «самую компактную в мире VR-гарнитуру» Beyond

    14 февраля 2023

    Компания Bigscreen из Лос-Анджелеса анонсировала любопытный продукт, который в настоящее время позиционируется как «самая маленькая в мире гарнитура виртуальной реальности». VR-гарнитура весит чуть более 115 грамм — пушинка по сравнению с большинством представленных на рынке подобных устройств, таких как HTC VIVE XR Elite, PlayStation VR2, Magic Leap 2 и Meta Quest Pro. А для очков виртуальной реальности вес имеет первостепенное значение.

  6. Дубай вернулся к планам запустить летающие такси в 2026 году

    Дубай вернулся к планам запустить летающие такси в 2026 году

    14 февраля 2023

    Дубай, футуристический город на Аравийском полуострове, снова планирует запуск летающих такси, теперь к 2026 году. С 2017 года коммерческая столица Объединённых Арабских Эмиратов хочет запустить летающие такси в городе, который может похвастаться самым высоким небоскрёбом в мире и другими архитектурными чудесами. Эти планы были озвучены на начавшемся сегодня Всемирном правительственном саммите в Дубае.

  7. В Україну завезли першу партію палива зі США

    В Україну завезли першу партію палива зі США

    14 февраля 2023

    Нещодавно в Україну надійшла перша партія палива зі США. Тепер на деяких українських АЗС можна заправити дизель зі США, про що повідомили у профільному виданні enkorr. Зазначимо, що раніше американське дизельне пальне ніколи не продавалося в Україні.

  8. Xiaomi припинить роботу над MIUI для деяких смартфонів

    Xiaomi припинить роботу над MIUI для деяких смартфонів

    14 февраля 2023

    Xiaomi повідомила, що протягом кількох місяців буде припинено роботу над новими бета-варіантами інтерфейсу MIUI 14 для низки смартфонів. Про це передає портал xiaomiui.

  9. Війна спричинила зниження кількості ДТП в Україні - статистика

    Війна спричинила зниження кількості ДТП в Україні - статистика

    14 февраля 2023

    Нещодавно в Патрульній поліції поділилися статистикою ДТП за 2022 рік. Попри війну та появу нових небезпек для автомобілістів, загальна кількість аварій знизилася. При цьому стало менше і смертельних ДТП, але така статистика не каже, що водії в Україні стали їздити безпечніше.

  10. Стало відомо чому українці купують більше преміальних авто під час війни

    Стало відомо чому українці купують більше преміальних авто під час війни

    14 февраля 2023

    Рейтинг продажів останніх кількох місяців демонструє, що в Україні існує підвищений попит до нових автомобілів преміум-сегмента. Все б нічого, але останній рік у країні йде війна і подібне явище видається вельми дивним. Так, за останній час частка продажів преміальних нових авто перевищила 20%, а в топі за популярністю знаходяться дорогі німецькі кросовери передає AutoConsulting.

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше