Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. Блогери з TikTok почнуть брати гроші за перегляд відео

    Блогери з TikTok почнуть брати гроші за перегляд відео

    16 февраля 2023

    Автори відео в TikTok незабаром зможуть брати зі своїх шанувальників 1 долар або більше за перегляд відео. Платна підписка - одна з багатьох функцій, яку соціальна мережа хоче впровадити для залучення нових користувачів. Про це повідомляє Insider.

  2. Ілон Маск заявив, що його SpaceX "може спричинити третю світову війну"

    Ілон Маск заявив, що його SpaceX "може спричинити третю світову війну"

    16 февраля 2023

    Ілон Маск, очевидно, так і не навчився думати, перш ніж писати будь-що у Twitter. Навіть незважаючи на те, що він тепер його власник. Видання Futurism звернуло увагу на заяву про "відповідальність" його SpaceX "за третю світову війну".

  3. Марсоход Perseverance показал, где разбросал десять контейнеров с образцами марсианского грунта

    Марсоход Perseverance показал, где разбросал десять контейнеров с образцами марсианского грунта

    16 февраля 2023

    Ровер Perseverance Национального управления по аэронавтике и исследованию космического пространства (NASA) США за время нахождения на Марсе собрал в специальные контейнеры уже множество образцов грунта и атмосферы планеты. Часть из них он возит с собой, тогда как другие были специально оставлены на поверхности Красной планеты. Теперь ровер сделал снимок, на котором видно, где именно располагаются эти контейнеры.

  4. Apple Watch допомогли врятуватися людям, які потрапили в ДТП

    Apple Watch допомогли врятуватися людям, які потрапили в ДТП

    16 февраля 2023

    Користувачі Apple Watch досить часто нарікали на погану роботу функції Crash Detection. Але все ж є випадки, коли вона рятує життя. Інцидент стався в Німеччині, повідомляє appleinsider.com.

  5. На Солнце произошла мощная вспышка X-класса, вызвавшая перебои с радиосвязью в Южной Америке

    На Солнце произошла мощная вспышка X-класса, вызвавшая перебои с радиосвязью в Южной Америке

    15 февраля 2023

    Мощная вспышка класса X1.1 зарегистрирована на Солнце в субботу, 11 февраля. Достигнув пика в 10:48 по «стандартному восточному» времени (18:48 МСК), она вызвала перебои в работе радиосвязи над территорией Южной Америки. Об этом сообщил Центр прогнозирования космической погоды (SWPC) США, подведомственный Национальному управлению океанических и атмосферных исследований (NOAA).

  6. Hyundai представив бюджетного наступника IX35

    Hyundai представив бюджетного наступника IX35

    15 февраля 2023

    Днями в мережі засвітився новий кросовер Hyundai з вельми незвичайною та футуристичною зовнішністю. Автомобіль займе місце одного зі старих кросоверів Hyundai і буде більш бюджетною версією популярного Tucson. Нова модель називатиметься Mufasa, а першим ринком, де автомобіль буде доступним стане Китай.

  7. ЗАЗ-966 в ідеальному стані помітили на вулицях Каліфорнії

    ЗАЗ-966 в ідеальному стані помітили на вулицях Каліфорнії

    15 февраля 2023

    Вигнання авто зі США в Україну - звична і навіть повсякденна справа, а ось у зворотний бік ця схема, як правило, не працює. Так, якщо взяти досить популярний в Україні автомобіль "Запорожець", то побачити такий у США - справжній успіх. За різною інформацією, на території Сполучених штатів офіційно зареєстровано близько 15 таких машин.

  8. Как оптимизировать затраты на производстве?

    Как оптимизировать затраты на производстве?

    15 февраля 2023

    Каждому руководителю и тем более, владельцу производства хорошо известно, что чем больше средств затрачивается на выполнение производственного цикла, тем выше будет себестоимость готовой продукции

  9. Microsoft додасть новий сервіс діагностики неполадок для ПК

    Microsoft додасть новий сервіс діагностики неполадок для ПК

    15 февраля 2023

    Microsoft анонсувала видалення з Windows кількох сервісів, які допомагали діагностувати проблеми з ОС. Зовсім без відповідних інструментів комп'ютер не залишиться. Про це повідомляє bleepingcomputer.

  10. Експерт припустив, що у ЗСУ є зброя, яка б'є на 1000 км

    Експерт припустив, що у ЗСУ є зброя, яка б'є на 1000 км

    15 февраля 2023

    Ймовірно, Збройні сили України переробили старий радянський безпілотник Ту-141 "Стриж" на крилату ракету. Модернізація дає змогу дістати територію Росії і влаштовувати там "бабовну". Таку думку висловив експерт військового порталу Defence Express Олег Катков, повідомляє ТСН.

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше