Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. Водіям розповіли про нову схему поліції на блокпостах

    Водіям розповіли про нову схему поліції на блокпостах

    11 февраля 2023

    Зупинка на блокпостах у період воєнного стану вже стала звичною справою. На деяких ділянках дороги звичайна перевірка документів на блокпості закінчується проханням співробітника патрульної поліції пройти огляд. При цьому співробітники поліції пропонують поїхати в алкотестер або відмовитися від перевірки. За незнанням, багато водіїв відмовляються і залишаються без прав та зі штрафом щонайменше 17 000 гривень.

  2. У TikTok заблокували російських пропагандистів

    У TikTok заблокували російських пропагандистів

    11 февраля 2023

    У TikTok розкрили та заблокували мережу російських ботів із 1700 акаунтів. Вони поширювали дезінформацію про війну в Україні серед Європи. Орієнтація контенту йшла на Німеччину, Італію та Велику Британію, повідомляє Bloomberg.

  3. Смарт-часы с поддержкой 5G появятся в следующем году

    Смарт-часы с поддержкой 5G появятся в следующем году

    10 февраля 2023

    Компания Qualcomm представила Snapdragon X35 — чип, который производитель определяет, как 5G Modem-RF System. Это комплексное решение, в котором модем 5G дополнен радиочастотным блоком. По словам Qualcomm, это первое решение с поддержкой нового стандарта 5G NR Light. С ним на рынке появятся смарт-часы с поддержкой 5G.

  4. Стало відомо скільки можна користуватися українськими правами у Польщі за новими правилами

    Стало відомо скільки можна користуватися українськими правами у Польщі за новими правилами

    10 февраля 2023

    Сьогодні сотні тисяч українців перебувають у Польщі, де намагаються налагодити своє життя після евакуації з України. При цьому багато українців перебувають у Польщі на своєму автомобілі. Враховуючи це, влада сусідньої країни пішла назустріч українцям і змінила час дії посвідчення водія та техпаспорту. Зміни внесли до закону про допомогу громадянам України у зв'язку з бойовими діями на її території.

  5. Philips выпустила наушники, специально разработанные для использования во сне

    Philips выпустила наушники, специально разработанные для использования во сне

    10 февраля 2023

    Компания TP Vision, обладающая правами на использование бренда Philips, анонсировала выпуск наушников, специально разработанных для ношения даже во сне. Модель N7808 разработана совместно с брендом Kokoon, имеющих в своём портфолио наушники Nightbuds практически такого же внешнего вида.

  6. Подписчики Twitter Blue теперь могут публиковать посты размером 4000 знаков

    Подписчики Twitter Blue теперь могут публиковать посты размером 4000 знаков

    10 февраля 2023

    В 2017 году социальная сеть Twitter уже увеличивала лимит по размеру сообщений со 140 до 280 знаков, но после её перехода под контроль Илона Маска (Elon Musk) в октябре прошлого года начались поиски новых функциональных возможностей, которые могли бы оправдать введение абонентской платы за подписку на сервис Twitter Blue. Одной из них стало увеличение предельного размера сообщения до 4000 знаков, и функция уже реализована для подписчиков в США.

  7. В Ілона Маска обмежили інтернет Starlink для України через війну і дрони - ЗМІ

    В Ілона Маска обмежили інтернет Starlink для України через війну і дрони - ЗМІ

    10 февраля 2023

    Компанія SpaceX американського мільярдера Ілона Маска вжила заходів для запобігання використання нашими військовими супутникового інтернету Starlink для управління дронами. Про це заявила президент і головний операційний директор SpaceX Гвінн Шотвелл, повідомляє Reuters.

  8. В Україні створили додаток на випадок слабкої мережі зв'язку

    В Україні створили додаток на випадок слабкої мережі зв'язку

    10 февраля 2023

    В Україні з'явився мобільний додаток Dobre app, який дає змогу залишатися на зв'язку навіть за слабкого сигналу мережі. Весь процес автоматизований і зручний. Про це повідомляє the-village.com.ua.

  9. Марсоход NASA Curiosity нашёл новые признаки обилия воды на древнем Марсе 

    Марсоход NASA Curiosity нашёл новые признаки обилия воды на древнем Марсе 

    10 февраля 2023

    Медленное восхождение марсохода NASA Curiosity на гору Шарпа (Mount Sharp) в центре кратера Гейла позволяет слой за слоем изучить геологические эпохи древнего Марса. На вертикальных структурах видны отметины, которые рассказывают о климате Красной планеты миллиарды лет назад. И чем выше поднимается ровер, тем свежее признаки того, что в прошлом на Марсе было обилие жидкой воды и, весьма вероятно, существовали биологические формы жизни.

  10. У Росії відстежуватимуть контент про Путіна

    У Росії відстежуватимуть контент про Путіна

    10 февраля 2023

    Роскомнадзор збирається моніторити інтернет у РФ за допомогою штучного інтелекту. Відомство готує систему "Вепр", яка автоматично просканує медіаматеріали на наявність "забороненої інформації". Про це повідомляє Ліга.

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше