Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. Усики саранчи и ИИ наделили робота сверхчувствительным обонянием

    Усики саранчи и ИИ наделили робота сверхчувствительным обонянием

    19 января 2023

    Современная электроника в виде камер и микрофонов превзошла возможности людей и животных видеть и слышать. С обонянием всё намного сложнее, но электроника выручает и в этом: датчики газов, взрывчатых и наркотических веществ постепенно развиваются. Особенно перспективно направление на стыке биологии и электроники, когда рецепторы живых существ, обычно насекомых, включают в электрические схемы.

  2. Експерти назвали найненадійніші сучасні авто - рейтинг

    Експерти назвали найненадійніші сучасні авто - рейтинг

    19 января 2023

    У деяких нових авто з часом можуть виявлятися серйозні конструктивні прорахунки, що веде до збитків автовиробника, але ще страшніше — ставить під загрозу життя та здоров'я покупця. Щоб не повертати гроші за вже проданий автомобіль, багато автовиробників вдаються до відзивних кампаній, коли навіть серйозні несправності автомобілів вони усувають за свій рахунок.

  3. У Мінцифрі розповіли про військовий квиток у Дії

    У Мінцифрі розповіли про військовий квиток у Дії

    19 января 2023

    Повістки в армію в Дію впроваджувати не будуть. А ось з електронним військовим квитком у програмі зараз відкрите питання. Міністерство цифрової трансформації України поки не в процесі розробки. Невідомі дати старту і деталі. Про це повідомив керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік, передає Ліга.

  4. Пролетавший мимо астероид наследил на снимке галактики, сделанном «Хабблом»

    Пролетавший мимо астероид наследил на снимке галактики, сделанном «Хабблом»

    19 января 2023

    При съёмке звёздного неба произошло довольно редкое событие — космический телескоп «Хаббл» совершенно случайно снял полёт очень маленького в космических масштабах астероида, попавшего в кадр в процессе фотографирования галактики UGC 7983.

  5. Експерти назвали характеристики, за якими люди купують собі смартфони

    Експерти назвали характеристики, за якими люди купують собі смартфони

    19 января 2023

    Визначено опції та особливості смартфонів на ОС Android, яким віддають перевагу користувачі з усього світу. За цими критеріями гаджети купують найчастіше, повідомляє AnTuTu.

  6. Фотошпигуни показали салон майбутнього електро Геліка

    Фотошпигуни показали салон майбутнього електро Геліка

    19 января 2023

    Майже півроку тому з'явилася інформація про появу незабаром електричної версії легендарного "Геліка". Автомобіль отримає назву Mercedes-Benz EQG і низку змін не лише за технікою, а й за дизайном. Зовнішність автомобіля показали ще приблизно півроку тому, а ось салон фотошпигунам вдалося зняти лише зараз.

  7. Logitech представила веб-камеру Brio 300 с необычным дизайном

    Logitech представила веб-камеру Brio 300 с необычным дизайном

    19 января 2023

    Logitech расширила фирменную серию веб-камер моделью начального уровня Brio 300 с необычным оформлением. При ценнике в $69,99 устройство занимает нижнюю позицию в серии, предлагая картинку в разрешении 1080p с частотой 30 кадров в секунду.

  8. Росія вкрала у Британії супутники - їх хочуть обміняти

    Росія вкрала у Британії супутники - їх хочуть обміняти

    19 января 2023

    Російське підприємство Роскосмос відмовилося віддавати 36 іноземних супутників OneWeb, які перебували на його майданчику. Також РФ вивела своїх співробітників з космодрому у Французькій Гвіані, але забула там компоненти для ракети. Про це повідомляє НВ.

  9. Штучний інтелект здатний на сексуальні домагання

    Штучний інтелект здатний на сексуальні домагання

    19 января 2023

    Чат-бот Replika, що працює на основі штучного інтелекту, став героєм новин. Користувачі, які взаємодіяли з ботом, заявили про сексуальні домагання з його боку. Про це повідомляє vice.com.

  10. США прикрыли лазейку для ввоза санкционных чипов в Китай через Макао

    США прикрыли лазейку для ввоза санкционных чипов в Китай через Макао

    19 января 2023

    Особый административный район Китая Макао больше не получится использовать в качестве лазейки для ввоза в Китай технологий и товаров, которые попали под экспортные ограничения США. Раньше таким образом в Поднебесную поставлялись передовые чипы и не только.

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше