Безпомилковий вибір: 3 найкращі смартфони Apple, які можна брати вже зараз

27 октября 2023

Якщо ви любите продукцію Apple і хочете оновити свій смартфон або тільки збираєтеся перейти на iOS і не знаєте, який iPhone вибрати — цей огляд для вас. Ми розглянемо три найкращі смартфони Apple, які доступні у 2023 році та точно не розчарують. 

iPhone 15 Pro Max — новий флагман

iPhone 15 Pro Max — найбільш просунутий смартфон Apple у 2023 році. Для початку, варто відзначити його преміальний корпус. Він виготовлений з міцного титанового сплаву, який має стильний вигляд і стійкий до подряпин. Дисплей теж вражає своїми характеристиками. Він підтримує високу частоту оновлення 120 Гц, а також вирізняється яскравістю до 2000 ніт. Так що зображення виходить дуже чітким і плавним, що не дивно, враховуючи, скільки коштує iPhone 15 Pro Max. У смартфон встановлено новітній чипсет Apple A17, який лідирує за швидкодією серед усіх мобільних рішень. Його доповнюють 8 ГБ ОЗП, що теж важливо для мультитаскінгу. Не можна не відзначити фотоможливості Pro Max. У нього 3 просунутих камери:

  1. основна на 48 Мп;
  2. 12 Мп телеоб'єктив з 5-кратним оптичним зумом;
  3. 12 Мп ультраширококутна.

Завдяки цьому якість знімків виходить на рівні професійних камер.

iPhone 13 — відмінне співвідношення ціни та якості

Цей смартфон виділяється впізнаваним дизайном з плоскими гранями та корпусом з міцного скла та алюмінієвого профілю. Дисплей діагоналлю 6,1 дюйма з роздільною здатністю 1170 x 2532 пікселів — стандарт для пристрою в цьому цеховому сегменті. Тут встановлено потужний чипсет Apple A15 Bionic, який забезпечує плавну роботу в будь-яких додатках та іграх. Також смартфон оснащений 4 ГБ оперативної пам'яті та накопичувачем від 128 ГБ у базовій версії. В iPhone 13 встановлена подвійна основна камера в конфігурації 12 Мп+12 Мп. Цього цілком достатньо, щоб робити якісні фото в будь-яких умовах.

iPhone 15 — збалансована модель із запасом на майбутнє

Насамперед у смартфона оновлений дизайн з більш округленими краями граней. Дисплей став яскравішим і контрастнішим завдяки новій технології Super Retina XDR. Що стосується продуктивності, тут встановлено новий чипсет Apple A16 Bionic, який швидший за A15 приблизно на 10-15%. Також збільшився обсяг оперативної пам'яті до 6 ГБ. Варто відзначити наявність нового сенсора 48 Мп, що дасть змогу робити знімки з великим запасом деталізації. Також є ультраширококутний модуль 12 Мп. За своїми можливостями та характеристиками iPhone 15 представляє розумний компроміс між ціною і потенціалом.

Порівняння та вибір найкращої моделі

Якщо підбивати підсумок, можна зробити такі висновки:

  1. iPhone 15 Pro Max — найкращий вибір для вимогливих користувачів, які хочуть максимум можливостей і готові платити за це.
  2. iPhone 13 оптимальний, якщо вам потрібен недорогий смартфон для повсякденних завдань.
  3. iPhone 15 — хороша новинка з поліпшеними характеристиками, що дозволяють використовувати смартфон досить довго.

Будь-який із цих смартфонів Apple можна впевнено купувати вже зараз.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини 8 октября 2024

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини. Фото Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі

У матері депутата Київради конфіскують Range Rover, куплений за 65 тис. грн 8 октября 2024

У матері депутата Київради конфіскують Range Rover, куплений за 65 тис.грн

Названо 5 гормонів, які впливають на збільшення ваги 8 октября 2024

5 гормонів, які впливають на збільшення ваги

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше