Експерт відповів, чи можна зарядити акумулятор на холостих обертах двигуна

6 сентября 2024

Чи можна зарядити акумулятор на холостих обертах двигуна

Автомобільний акумулятор постійно розряджається і не завжди встигає зарядитися від генератора. Іноді може виникнути ситуація, коли потрібно терміново зарядити акумулятор, але немає можливості проїхати кілометри. Тоді багато водіїв запитують, чи можливо зарядити акумулятор, коли двигун працює на холостих обертах.

Про це повідомляє «ТВОЯМАШИНА».

Досвідчений автомеханік зазначає, що всі електричні прилади в автомобілі живляться від акумулятора, навіть коли двигун працює. Однак заряд акумулятора поповнюється за рахунок роботи генератора, ефективність якого залежить від обертів двигуна. Для запуску стартера акумулятору потрібна достатня активність генератора, що на холостих обертах досягається за 10-15 хвилин. Поліпшити ситуацію можна, вимкнувши всі непотрібні електроприлади.

Щоб повністю зарядити акумулятор, автомобіль повинен проїхати близько 100 км при обертах двигуна 2,5 – 3 тисячі обертів на хвилину. На холостих обертах це зробити дуже важко, і процес може зайняти надто багато часу.

Раніше ми повідомляли, з якими водіями поліцейські намагаються уникати спілкування.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українська королева пластики розповіла про 6-годинне хірургічне втручання 29 сентября 2024

"Хотіла більший розмір". Українська королева пластики розповіла про три операції на грудях та 6-годинне хірургічне втручання Анастасія Покрищук зізналася, чи заважають їй в звичайному житті найбільші у світі вилиці

Блінкен заявив про протиріччя слів і дій Китаю 29 сентября 2024

Коли Пекін каже, що хоче бачити кінець конфлікту, і водночас дозволяє своїм компаніям допомагати Путіну продовжувати агресію, то "щось не сходиться".

Бріжіт Бардо – 90 років: який вигляд у молодості мала секс-символ ХХ століття 29 сентября 2024

Бріжіт Бардо – 90 років: який вигляд у молодості мала секс-символ ХХ століття. Найвідвертіші фото Протягом своєї кар'єри зірка досягла шаленого успіху

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше