Дівчину-геймера пограбували прямо під час онлайн-трансляції її гри в Dota 2

13 июня 2014

Користувачі, які спостерігали за допомогою сервісу Twitch за онлайн-трансляцією гри Dota 2, стали свідками пограбування. Жертвою пограбування стала мешканка американського міста Фінікс Ніккі Еліз, відома серед гравців в Dota 2 як Sajedene, йдеться в повідомленні на сайті Reddit.

Під час чергової трансляції в Twitch Еліз почула в коридорі якісь крики, зняла навушники і встала, щоб перевірити, що відбувається.

Незабаром на екранах користувачі, які спостерігали за грою, посітили фігуру чоловіка в чорному, в руках якого можна було розгледіти пістолет. Чоловік наказав Еліз лягти на підлогу і не вставати. Через деякий час трансляція обірвалася.

Один з користувачів, який живе в Європі, зв'язався з другом дівчини, розповів йому все, що тільки що бачив, і попросив викликати поліцію.

Якийсь час про те, що відбувається з Sajedene не було нічого відомо. Пізніше дівчина вийшла на зв'язок у Facebook, повідомивши, що з нею все в порядку. Також вона розповіла подробиці події.

Як з'ясувалося, у будинок геймерши увірвалися двоє чоловіків. Погрожуючи дівчині та її другу, вони вимагали в низ зброю та наркотики. Незабаром виявилося, що насправді грабіжники помилилися адресою і шукали когось іншого.

Зрозумівши, що прийшли не туди, злочинці забрали всі банківські карти, телефони та прикраси, які змогли знайти. Після цього вони збиралися вирушити зі своїми заручниками в банк, щоб зняти з рахунків ще грошей, однак на місце події прибула поліція.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Подружжя біогакерів розсекретило, що робить, щоб дожити до 150 років 7 октября 2024

Вони поділилися розпорядком дня, якого дотримуються, щоб прожити довше.

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку 7 октября 2024

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку. Подробиці, фото і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Трамп провів масштабний мітинг у Пенсильванії 7 октября 2024

Кандидат в президенти зібрав натовп людей на ярмарковому майданчику, де на нього було здійснено замах у липні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше