Google готує низку проєктів зі штучним інтелектом

4 февраля 2023

Дуже бояться "вбивства": Google готує низку проєктів зі штучним інтелектом

У Google дуже сильно бояться чат-бота ChatGPT. ChatGPT навіть охрестили "вбивцею пошуковика", оскільки його можливості набагато цікавіші, ніж у Google. Наприклад, ми писали, що бот здатний відповідати на запити користувачів короткими повідомленнями. Він може рекомендувати місця для відпустки або вдалі подарунки для близьких. Такий зручний формат кращий, ніж кліки по великій кількості посилань у браузері. Як повідомляє Engadget, у Google через ChatGPT оголосили "червоний код".

Під "червоним кодом" мається на увазі розробка як мінімум 20 продуктів на основі штучного інтелекту. Деякі деталі цієї роботи вже відомі.

Одним із таких продуктів стане чат-бот Apprentice Bard, що працює на основі Google LaMDA. Apprentice Bard має вигляд і працює як ChatGPT. Але його відмінність у тому, що відповіді включатимуть інформацію про нещодавні події. ChatGPT надати подібне не здатний, оскільки в нього "обмежені знання про все, що сталося після 2021 року". 

Також тривають тести нової пошукової сторінки з форматом запитань і відповідей. Вона містить п'ять потенційних запитань, що замінюють блок "Мені пощастить" під рядком пошуку.

Чим усе закінчиться і коли з'явиться офіційний розголос діяльності Google, поки що не зрозуміло. Компанія впевнена, що надання людям неправильної інформації матиме набагато більші наслідки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що співзасновники Instagram створюють новий застосунок із відгомонами TikTok. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Москві заарештували обвинувачених у підпалі гелікоптера в аеропорту 30 апреля 2024

У суді стверджують, що заарештований Станіслав Хамідулін був "завербований спецслужбами України", через інтернет він знайшов спільників, пообіцяв їм гроші й очолив цю "злочинну групу".

Индивидуальная упаковка: оригинальное рекламное решение 30 апреля 2024

Печать упаковки по индивидуальному заказу открывает возможность придания продукции уникального внешнего вида, выделяя ее среди конкурентов и формируя неповторимый брендовый образ в глазах потребителей

YouTube почав показувати рекламу під час паузи у відео 30 апреля 2024

YouTube почав показувати рекламу під час паузи у відео

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 5

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше