Вийшов смарт-годинник Xiaomi Watch S4 Sport

23 июля 2024

Живуть до 15 днів: вийшов смарт-годинник Xiaomi Watch S4 Sport

Представлено розумний годинник Xiaomi Watch S4 Sport, який є флагманським пристроєм для шанувальників спорту та активного способу життя. Тут титановий корпус і сапфірове скло.

Поставлено 1,43-дюймовий AMOLED-дисплей. Його яскравість до 2200 ніт. Годинник повністю виправдовує свою назву завдяки "професійному спортивному алгоритму", який, як стверджується, забезпечує високоточну оцінку тренувань. Він також оснащений новою технологією вимірювання швидкості Suunto. Додатково, аксесуар отримав прокачаний датчик серцевого ритму та рівня кисню в крові, який надає більш точні дані.

Завдяки великій батареї на 586 мАг, годинник забезпечує до 15 днів роботи при звичайному використанні. Xiaomi Watch S4 Sport сертифікований міжнародною професійною організацією з дайвінгу та витримує занурення на глибину до 40 м. Також слід відзначити підтримку GNSS, автономного імпорту карт і eSIM.

Ціна годинника - 275 дол (11399 грн).

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що дебютували розкладачки Mix Flip, Mix Fold і смартфон звичного форм-фактора Redmi K70 Ultra.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Франції почався суд над Ле Пен за розкрадання коштів Європарламенту 1 октября 2024

Французькі ЗМІ зазначають, що перед судом постануть 27 людей, більшість з яких - члени Національного фронту і євродепутати.

П’яним влаштував потрійну ДТП із потерпілими: у Києві суд виніс вирок водію 1 октября 2024

П’яним влаштував потрійну ДТП із потерпілими: у Києві суд виніс вирок водію. Фото і подробиці Також частково задоволені цивільні позови постраждалих на понад 1,4 млн грн

Ключова причина ДТП: що варто знати кожному водієві 1 октября 2024

Ключова причина ДТП: що варто знати кожному водієві

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше