Інструменти для робіт, пов'язаних з бурінням - перфоратори та відбійні молотки

12 мая 2023

Електромеханічні інструменти, що використовуються для дроблення та буріння різних матеріалів — це перфоратори та відбійні молотки. Акумуляторний перфоратор широко застосовується у ремонтно-будівельних роботах, а також у промислових галузях, зокрема гірничодобувній та інших.

Щоб пробурити різні отвори в бетоні або стіні, демонтувати або, навпаки, провести монтаж різних конструкцій, застосовується спеціальний інструмент — перфоратор, що має енергію удару і здатний зруйнувати тверді цегляні або бетонні склади.

Електричний інструмент для буріння можна придбати в інтернет-магазині «shurik-ua.com». В нас є як перфоратор для будинку, так і набагато потужніший прилад для виконання будівельних і ремонтних робіт професійного рівня.

Вирішивши купити перфоратор, а також відбійний молоток, необхідно звернути увагу на властивості того й іншого. Перший — більш універсальний, що має кілька режимів роботи, а другий — лише один.

Які існують типи інструментів для буріння та які їх технічні характеристики

Вони бувають наступних видів і відрізняються своїми особливостями: пряма конструкція, бічний, акумуляторний тип апарату.

Основні характеристики, на які варто звернути увагу, це:

  • потужність агрегату;
  • ударна сила та частота одержуваних ударів за одну хвилину;
  • час, протягом якого інструмент здатний працювати безперервно;
  • швидкість, з якою обертається прилад.

Прямий інструмент компактний, має потужність до 1200 Вт і ударну силу 3.6 джоулів. Бічний же більш продуктивний і потужний, це професійний перфоратор, потужністю 2000 ватів і ударною силою 10 джоулів. Якщо роботи потрібно виконати там, де немає мережі, інструмент використовується акумуляторний.

Скільки коштує перфоратор можна дізнатися на сайті нашої компанії. Кінцева ціна перфоратора безпосередньо залежить від низки його показників та властивостей. Визначившись із обсягом та складністю майбутніх робіт, можна підібрати такий агрегат, який повністю для підійде для передбачених робіт.

Такі вироби мають низку переваг перед іншими апаратами. Вони можуть пробивати найтвердіші матеріали, а також здатні працювати і у важкодоступних місцях: у кутах та за кутами.

В нашому інтернет-магазині «shurik-ua.com» всі клієнти мають можливість завжди придбати недорогі перфоратори тільки високої якості та відмінної працездатності. Звертайтесь — ми завжди допоможемо!

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Племінниця Чарльза III Беатріс вагітна вдруге: що відомо про її єдину рідну дочку та який вигляд має названий син принцеси 2 октября 2024

Племінниця Чарльза III Беатріс вагітна вдруге: що відомо про її єдину рідну дочку та який вигляд має названий син принцеси Букінгемський палац розкрив приблизний термін вагітності

У Швейцарії китаєць з ножем напав і поранив трьох дітей 2 октября 2024

Правоохоронці згодом затримали 23-річного громадянина Китаю, що завдав поранень трьом хлопчикам коло дитячого садка.

НАТО посилив моніторинг повітряного простору Румунії 2 октября 2024

Польоти відбуватимуться виключно над територією Альянсу і здійснюватимуться з авіабази Превеза в Греції.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше