Компанія Huawei офіційно представила свій перший кросовер

9 марта 2023

Компанія Huawei офіційно представила свій перший кросовер

Нещодавно у Китаї представили новий кросовер під назвою Shenlan S7. П'ятимісний купеподібний кросовер з футуристичним дизайном продаватимуть за ціною від 150 000 юанів ($23 600), повідомляють на сайті CarNewsChina. Відзначимо, що новий автомобільний бренд Shenlan є спільним проектом автомобільної компанії Changan та техногіганта Huawei.

Автори авто хочуть вивести своє дітище на європейський, а якщо все піде добре, то і на американський ринок. Автомобіль має дуже цікавий дизайн з масивною передньою частиною, нахиленим дахом та вигнутою віконною лінією. Якщо зважати на розміри авто, то його найближчим конкурентом можна вважати Tesla Model Y.

carnewschina
carnewschina

Автомобіль не просто так порівнюють з Tesla, адже за аналогією з американським електрокаром, Shenlan S7 також не має панелі приладів, а всі показання виводяться на центральний екран мультимедіа. Крім того, автомобіль має проекцію на лобове скло. Зважаючи на те, що начинку для авто розробляла компанія Huawei, авто має передові електронні системи.

carnewschina
carnewschina

Спочатку Shenlan S7 запропонують як електрокар у версіях на 218 к.с. та 258 к.с. При цьому максимальна швидкість автомобіля складе 180 км/год, а запас ходу – 520 та 620 км відповідно. Крім цього, буде версія з м'яким гібридом, що заряджається, на 228 к.с. разом з яким працюватиме 1,5-літровий двигун на 95 л. На одних лише акумуляторах автомобіль зможе проїхати до 160 км.

carnewschina
carnewschina

Нагадаємо, що нещодавно в мережу потрапили перші зображення електрокару від Xiaomi.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лопес на тлі розлучення з Аффлеком розрадила фанів новими фото 29 сентября 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка розлучається зі своїм чоловіком, актором Беном Аффлеком, продовжує тішити підписників контентом. Цього разу Джей Ло показала свої портретні фото, на яких щасливо посміхається.

Блінкен заявив про протиріччя слів і дій Китаю 29 сентября 2024

Коли Пекін каже, що хоче бачити кінець конфлікту, і водночас дозволяє своїм компаніям допомагати Путіну продовжувати агресію, то "щось не сходиться".

У Китаї вперше представили місячний скафандр 29 сентября 2024

У Китаї вперше представили місячний скафандр

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше