Маск пообіцяв підписникам свої інтимні фото

14 августа 2023

Мільярдер Ілон Маск поскаржився підписникам, що в нього закінчуються меми. Про це він написав у соціальній мережі Х (колишній Twitter).

13 серпня власник Tesla, SpaceX та соцмережі X опублікував фото рудого кота, що сидить на кухонній плиті і дивиться на порожню стіну. Картинку підписано словами: «У мене закінчуються меми. Завтра почну публікувати нюдси».

Пост набрав близько 65 мільйонів переглядів. Деякі користувачі почали жартувати, що Маск має викласти інтимний ролик зі своєю участю. "Я не можу дочекатися, поки викладу своє перше X-відео", - написав пародійний акаунт Маска, натякаючи на схожість нової назви Twitter з відомим порносайтом.

Під публікацією відразу почали з'являтися нові меми про можливу порнокар'єру мільярдера. На одному з них Маск лежить на усипаному трояндами ліжку, а правому кутку значиться напис «X-video».

Раніше Ілон Маск повідомляв, що провів переговори про місце майбутнього бою з Марком Цукербергом з прем'єр-міністром Італії Джорджем Мелоні та італійським міністром культури Дженнаро Санджуліано. За його словами, вони дозволили влаштувати поєдинок у якомусь «епічному місці» на тлі Стародавнього Риму.

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Емоційне переїдання: чому виникає потяг до окремих продуктів та як з ним впоратися 6 октября 2024

Якщо вам вдасться позбутися емоційного харчування, ваші стосунки з їжею стануть здоровішими, що обов'язково якісно позначиться на вашому самопочутті та фігурі.

У РФ заявили про першу втрату важкого безпілотника 6 октября 2024

У соцмережах з’явилися кадри збиття цілі у небі. Ймовірно, БПЛА втратив управління та був збитий російським винищувачем.

Підраховано собівартість найдорожчого смартфона з лінійки iPhone 16 5 октября 2024

Підраховано собівартість найдорожчого смартфона з лінійки iPhone 16

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше