У Росії створили дрон розміром із винищувач, який може запускати ракети

13 августа 2024

Може запускати ракети: у Росії створили дрон розміром із винищувач

Російська компанія "Кронштадт" створила великий реактивний ударний безпілотник "Гром". Імовірно, він зможе застосовувати ракети Х-31. Максимальне бойове навантаження дрона становить 2 тис кг. Про це повідомляє Defense Express.

Якщо придивитися, що "Гром" дуже нагадує радянський тактичний ударний безпілотний літальний апарат Ту-300 "Коршун". У рамках цього проекту рашисти намагалися створити носія некерованих бомб, але ідея не дійшла до реалізації.

 

Ту-300
Ту-300 "Коршун" - фото з відкритих джерел

"Конструктори компанії "Кронштадт" могли використати проект Ту-300 як базу для свого реактивного БПЛА "Грім", але далі починаються свої нюанси. Наприклад, як самі розробники реактивного дрона "Гром" бачать можливу конкуренцію свого виробу з іншим аналогічним проектом - С-70 "Охотник", щодо якого, щоправда, планові строки початку серійного виробництва постійно зсуваються вправо. Окремо для росіян може стояти питання про те, який вигляд має співвідношення "вартість/ефективність" у разі можливого застосування реактивного БПЛА "Гром" під час повномасштабної війни РФ проти України", - зазначають аналітики.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Росії схрестили гаубицю з безпілотником. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як схуднути в животі: міфи та рекомендації лікарів 21 сентября 2024

Як прибрати живіт та боки: лікарі рекомендують та розвінчують міфи

38-річна вдова Г’ю Гефнера закрутила роман з біологом та назвала головну різницю між ним і засновником Playboy 21 сентября 2024

Вдова Г’ю Гефнера закрутила роман з біологом та назвала головну різницю між ним і засновником Playboy. Фото 38-річна модель не вірила, що знайде своє кохання

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше