На основі чого створюється віртуальний каталог автозапчастин

18 июня 2018

Каталог автозапчастин є ефективним продають інструментом, що дозволяє розширити продажу в мережі. Зростання електронної комерції обумовлений збільшенням обсягу покупок в мережі.

В останні роки на основі споживчого попиту активно з'являються нові онлайн магазини, що продають сторінки в мережі і електронні торгові майданчики. Про одну з них і той досвід, що встигла отримати торговий майданчик AvtoPro.ua піде мова в цій статті.

Ресурс був створений як вузькоспеціалізований, що передбачало займатися тільки автозапчастинами. Фахівці компанії створили зрозумілий електронний каталог, який дозволяє будь-якому покупцеві отримувати максимально зрозумілу інформацію і замовляти правильні деталі.

Каталог https://avtopro.ua створювався близько 20 років, з урахуванням всіх особливостей підбору деталей для різних марок автомобілів і був націлений на те, щоб мінімізувати можливість помилки.

Придбання деталей для автомобіля - це необхідність

При наявності власного транспорту автолюбитель розуміє, що час його ремонту настане рано чи пізно. В цьому випадку є два варіанти:

  1. 1. Вирушити до офіційного дилера;
  2. 2. Придбати запчастини самому.

З урахуванням того, що в мережі тепер можна знайти будь-які товари, в тому числі і запчастини для автомобіля, багато хто вибирає другий варіант. До того ж, вартість таких деталей набагато нижче, ніж у фірмових магазинах. Але тут доводиться враховувати особливості самого ринку автозапчастин. Він складний і заплутаний, а підбір запчастин - справа непроста.

Всі запчастини отримують коди, які вводить виробник. Ця інформація закрита і призначається в основному для дилерів, СТО та професійних менеджерів. Вони користуються спеціальними програмами, електронними каталогами EPC, в які вводять VIN-код, що відкриває доступ до певного автомобілю і дозволяє підбирати до нього деталі.

Чи можна купити автозапчастини в мережі самостійно?

Адаптовані версії програм для професіоналів стали все частіше з'являтися на різних сайтах, де покупці можуть самі замовляти автозапчастини, не звертаючись до дилера. Це зручно і економно, але біда в тому, що складно вибрати те, що потрібно, не володіючи спеціальними знаннями. Вибираючи деталі в каталогах для закритого користування, споживач стикається з тим, що:

  • - Йому важко перевести технічні терміни, необхідні для підбору потрібних деталей;
  • - Він стикається з неоднозначністю вибору, так як автозапчастини можуть мати кілька кодів;
  • - Він розуміє, що може зробити помилку при виборі, так як додаткова інформація до запчастинах є не завжди.

З проблемою правильної ідентифікації стикаються навіть професіонали, оскільки в окремих випадках інформації з VIN-коду може не вистачити, і потрібні додаткові відомості. В цьому випадку універсальний каталог AvtoPro.ua, зі зрозумілою розшифровкою термінів і скорочень буде корисний як звичайним користувачам, так і професіоналам.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ЗМІ дізнались, скільки ATACMS отримала Україна 25 апреля 2024

Президент США Джо Байден таємно схвалив рішення відправити Україні ракети більшого радіусу дії ще в середині лютого, стверджують джерела.

Пивоваров під час свого концерту зламав ніс фанатці - неочікувана реакція потерпілої 25 апреля 2024

Під час концерту співака Артема Пивоварова в Києві стався неприємний інцидент, спричинений ним же.

Одне з найкращих детективних шоу XX століття з'явилося на Netflix: про що "Життя на Марсі", яке рекомендують до перегляду всі критики 25 апреля 2024

Одне з найкращих детективних шоу XX століття з'явилося на Netflix: про що "Життя на Марсі", яке рекомендують до перегляду всі критики Серіал вперше вийшов на екрани у 2006 році

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше