На першому етапі F-16 кардинально не змінять війну

18 июля 2024

На першому етапі F-16 кардинально не змінять війну

Керівник Defense Express Сергій Згурець зазначає, що на початковому етапі винищувачі F-16 кардинально не вплинуть на обстановку на полі бою. Ситуація з бойовою авіацією зміниться в бік зростання в момент, коли наші воїни отримають більше досвіду і будуть володіти значною кількістю літаків.

Він вказує, що жодна держава так швидко не проводила процеси з F-16, як відбувається з нами.

"Зараз очікуємо, що до кінця року ми можемо отримати 20 літаків, а влітку - 6. Основні проблеми стосуються підготовки пілотів. Наші партнери не можуть надати більшу кількість полігонів і тренувальних баз. Хоча пілоти, які були представлені Україною, вже пройшли певний рівень підготовки", - зазначає експерт.

Очікується, що до кінця року навчання закінчать ще до 20 льотчиків. Наразі готові перші 6. Згурець каже, що Старокостянтинів, який Росія постійно атакує, хоч і є базовим аеродромом, є й інші, готові на прийом американських літаків.

"Тактика використання цих літаків теж є складним компонентом. Ймовірно, ми вийдемо за очікування літа і перейдемо до осені. Сподіваюся, що влітку ми побачимо 6 літаків, які зможуть спочатку виконувати обмежені завдання, набувати тактики, а потім ця кількість буде збільшуватися", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що використання F-16 у нашій країні залежатиме від їхнього оснащення ракетами та радарами.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо 5 речей, які допоможуть зберегти ясний розум та гарну пам’ять до глибокої старості 30 сентября 2024

Використовувати уяву, тренувати пам’ять та виконувати легкі фізичні вправи варто кожного дня, щоб уберегтися від розвитку деменції та хвороби Альцгеймера.

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше