На вулицях Києва серед зими помітили кабріолет BMW - фото

6 декабря 2022

На вулицях Києва серед зими помітили кабріолет BMW - фото

Навіть у перші місяці зими цього року в Україні досить холодно. Ще з кінця листопада на вулицях трималася мінусова температура, а з настанням грудня температура почала падати. У таку погоду хочеться їхати в автомобілі з підігрівами керма та сидінь, а також теплою пічкою, яка дме на максимум, але не всім...

У морозні зимові дні на вулицях українських міст можна побачити справжню дивину — кабріолет! Так, автомобіль без даху помітили в центрі Києва з одним водієм і без пасажирів. У центрі уваги перехожих опинилася BMW 6 серії у кузові кабріолет. Звідки й куди прямував автомобіль зі складеним дахом невідомо.

Попри те, що водій вирішив проїхатися морозним Києвом без даху над головою, він явно зробив це не через велику любов до відкритого повітря і морозу, оскільки у автомобіля закриті всі бічні стекла, а сам водій їде в шапці, щоб йому було не так холодно. З огляду на ці обставини можна припустити, що автомобіль зламався.

Нагадаємо, що кілька місяців тому на дорогах Києва вдалося зняти ще один незвичайний кабріолет, на базі Daewoo Lanos.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Олена Зеленська освіжила стрижку та показала, як ідеально поєднати в одязі бежевий і чорний кольори 8 сентября 2024

Олена Зеленська освіжила стрижку та показала, як ідеально поєднати в одязі бежевий і чорний кольори Нейтральні відтінки особливо актуальні восени

Адреналінова втома: чому її не варто ігнорувати 7 сентября 2024

В современном мире стресс стал неотъемлемой частью жизни. Постоянные дедлайны, напряженные графики и бесконечный поток информации заставляют наше тело работать на пределе возможностей.

Осінній раціон для очей: офтальмологиня дала поради з харчування 7 сентября 2024

Що їсти та якими продуктами запастись на зиму й весну, щоб підтримувати здоров’я очей та організму? Ці запитання дуже часто ставлять лікарям. Особливо матусі, в яких підростають дітки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Данилець 5.0
Данилець

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше