Оприлюднено можливості Samsung Galaxy S24+

3 августа 2023

Наступник Galaxy S23+: оприлюднено можливості Samsung Galaxy S24+

Samsung після нещодавнього випуску складних смартфонів Galaxy Fold 5 і Galaxy Flip 5 збирається сконцентруватися на Galaxy S24. Модель S24+ вже засвітилася на тестовому сайті Geekbench. Там же розкрили ключові деталі щодо продуктивності та специфікації майбутньої новинки, повідомляє MySmartPrice.

Апарат отримав процесор Qualcomm Snapdragon під кодовою назвою "Ананас". Ймовірно, йдеться про Snapdragon 8 Gen 3. У нього пікова частота 3,3 ГГц для основного ядра, у трьох ядер тактова частота становить 3,15 ГГц, ще два ядра - 2,96 ГГц. Найнижчий показник - 2,27 ГГц. За оновлену графіку відповідатиме Adreno 750.

На Geekbench вказали варіант із 8 Гб оперативної пам'яті. Але виходячи з наявних інсайдів, Samsung готує 12 Гб оперативки і, як мінімум, 256 Гб внутрішньої пам'яті.  ОС - Android 14 з оболонкою One UI 6.

Загалом, Galaxy S24+ набрав 2 223 бали в одноядерних тестах і 6 661 - у багатоядерних. Експерти прогнозують, що фанати техногіганта отримають кращий екран, процесор, бездротові протоколи та можливості камер.

Нагадаємо, раніше ми давали огляд на основну лінійку смартфонів Galaxy S23.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Газі звільнили дівчину, яку викрали в Іраку десять років тому 5 октября 2024

Фаузію викрали в 11-річному віці, під час нападу на громаду єзидів у північному Іраку. Тоді тисячі чоловіків були вбиті, а жінок і дівчат перетворили на рабинь.

Сім небезпечних ілюзій, які можуть спровокувати аварії на українських дорогах 5 октября 2024

Сім небезпечних ілюзій, які можуть спровокувати аварії на українських дорогах

Силові тренування для підлітків: експерт розказав про ризики та користь 5 октября 2024

Чи варто підлітку ходити до спортзалу? Чи можуть силові тренування з вагою зашкодити правильному розвитку його кісткової та м’язової системи? Ці питання часто хвилюють батьків. 

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше