Окупантам пригрозили розстрілами за українські FPV-дрони

16 января 2024

Окупантам пригрозили розстрілами за українські FPV-дрони

Колишній керівник Роскосмосу Дмитро Рогозін ображений великою кількістю українських безпілотників у зоні бойових дій. На Запорізькому напрямку він побачив "карусель ворожих дронів". Про це він написав у своїх соцмережах.

Він розповів, як заїхав у прифронтове село, а там "усе дзижчало".

"Біля в'їзду в повітрі чергують FPV-дрони противника. Попарно. Один одразу атакує, інший фіксує поразку й атакує тих, хто поспішає на допомогу потерпілому", - написав військовий злочинець.

Він також заявив, що 13 січня 25 українських дронів дали прикурити одній із позицій окупантів. При чому 14 із них - летіли за бойовою машиною піхоти. Рогозін зажадав, щоб армія рашистів використовувала блокіратори і закуповувала власні БПЛА.

"Дивують ціни у перекупників. Беруть аж кілька кінців з ціни виробу. Достатньо порівняти з тим, що вказано на AliExpress, і зрозуміти, нарешті, що зазвичай ми маємо справу зі злочинними спекулянтами. Вважаю, що за надання фронту виробів у три-чотири рази дорожче (а то й більше) за те, що вони коштують з доставкою, треба розстрілювати", - додав він.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Росія видала дрон з AliExpress за свою зброю. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Макарони з твердих сортів пшениці: вибір для здорового харчування 23 октября 2024

бирайте вироби з твердих сортів пшениці. І не хвилюйтеся. Твердосортні макарони купити можна майже в кожному супермаркеті чи онлайн-магазині. Це не просто смачна, але й корисна альтернатива звичайним макаронним виробам

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Як без проблем відкрити свій бізнес у Польщі? 21 октября 2024

Для всіх, хто хоче зайнятися власним бізнесом є гарна новина: рекомендуємо звернутися до фахівців компанії GLS Law Company, яка допоможе відкрити фірму в Польщі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua дарсонал 5.0
buctosfera.ua дарсонал

Отзывов: 1

Охрімчук Тетяна  
Охрімчук Тетяна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше