Окупанти крадуть ідеї у ЗСУ

26 июня 2024

Окупанти крадуть ідеї у ЗСУ

Російські загарбники не можуть нічого придумати самі, тому крадуть ідеї у наших захисників. Про це розповів боєць "Курт".

За його словами, вся "еволюція" окупантів полягає в тому, що вони можуть вкрасти у ЗСУ. Єдине, у ворога додалися крилаті авіаційні бомби. Ми їх поки що не можемо побороти, але Герої роблять усе, щоб виправити ситуацію. Зокрема, РФ скопіювала в нас ідею зі скиданням із дронів, FPV. Путінські фанатики намагаються дивитися і впроваджувати у свою діряву армію ідеї. Але рашисти приречені, бо вони воюють не у себе вдома.

"Курт" зауважив, що на початку повномасштабного вторгнення росіяни йшли як стадо, яке не очікувало, що йому кидатимуть коктейлі Молотова і гранати. Нового на війні вони не придумали нічого. Атакують "дебільними колонами", відродили ідею з минулих часів про танки-черепахи, ставлять на машини РЕБ, сподіваючись, що це врятує.

"Але є багато фішок, які зупиняють це все. Там, де стоїмо ми, побудована ідеальна модель оборони, що показав бій напередодні", - сказав "Курт".

Це можна порівняти з тим, як ідеально було звільнено Херсон.

"Ми не зазнали втрат, ми зробили так, щоб противник просто тікав. А найвища перемога на війні - це коли ти противника змушуєш тікати, а не вступати з тобою в бій. Вони просто ломилися, тікали. Кажуть, що відійшли на більш вигідні позиції. Це брехня. Вони залишили таку кількість техніки, трупів, боєприпасів після себе, що будь-яка армія НАТО позаздрила б тій техніці, яку вони нам "подарували", - наголосив військовий.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ЗСУ потужно підірвали БМП-3 окупантів. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Демократи обговорюють заміну Байдена через провал у дебатах - ЗМІ 28 июня 2024

Один із найбільших донорів партії та прихильник Байдена сказав, що президенту час завершити свою кампанію, і назвав виступ Байдена "найгіршим в історії".

Фронтмен гурту Our Atlantic вступив до лав ЗСУ та розкрив, як його мобілізували 28 июня 2024

Фронтмен гурту Our Atlantic вступив до лав ЗСУ та розкрив, як його мобілізували Артист готується пройти військові навчання

Інсайдер розповів, чому дочка Круза і Холмс взяла за прізвище друге ім'я матері 28 июня 2024

Днями стало відомо, що донька американських акторів Тома Круза та Кеті Холмс Сурі відмовилася від прізвища батька. Тепер дівчинку звати Сурі Ноель, що насправді є невипадковим вибором.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше