Поліцію Москви "штормлять" за злив даних на користь України - ЗМІ

21 апреля 2023

Поліцію Москви "штормлять" за злив даних на користь України - ЗМІ

У столиці країни-терориста прокотилася хвиля обшуків і звільнень у поліцейських відділках. Тривожно окупантам через те, що хтось провів великий злив в інтересах України. Про це повідомляє УНІАН.

Поліція нібито за гроші за запитами передавала особисту інформацію про силовиків замовникам. Серед них були українці. Обшуки пройшли майже у всіх відділах поліції Центрального округу з виїмкою документів та інформації на комп'ютерах. Стверджується, що невідомі могли отримати чужі паролі для входу в інформсистеми. Звідти велося скачування потрібних даних.

Місцеві ЗМІ стверджують, що російські поліцейські давно займалися платним збором інформації та її передачею для інтернет-клієнтів. Цим скористалися українці. Оформлялися замовлення не тільки на профілі силовиків, а й суддів і спецсуб'єктів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що учасники руху "Кібер Спротив" зламали пошту колишнього депутата Держдуми Росії Семена Багдасарова і витягли звідти понад 7 Гб дуже цікавої інформації. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хезболла атакувала передмістя Тель-Авіва, хусити - Тель-Авів і Ейлат 1 октября 2024

Єменські хусити заявили про удар безпілотниками по військових об'єктах у районі Яффа (Тель-Авів) та в Ейлаті.

У мережі обговорюють фото Буданова з візочком у супермаркеті 1 октября 2024

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов та його продуктовий кошик опинилися в центрі уваги інтернет-користувачів.

80-річна жінка стала фіналісткою "Міс Всесвіт Корея": який вигляд має Чой Сун Хва 1 октября 2024

80-річна жінка стала фіналісткою "Міс Всесвіт Корея": який вигляд має Чой Сун Хва, яка може увійти в історію Вона почала модельну кар'єру у віці 72 років

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше