На комп'ютерах виявлено новий вірус Phemedrone Stealer

18 января 2024

Поцупить усе про вас: на комп'ютерах виявлено новий вірус Phemedrone Stealer

Експерти з компанії Trend Micro засікли діяльність вірусу Phemedrone Stealer, який полює за користувачами ОС Windows по всьому світу. Зловред спеціалізується на крадіжці конфіденційної інформації з браузерів, криптовалютних гаманців, додатків для обміну повідомленнями. В останньому випадку - Telegram, Steam і Discord.

Хакери повинні створити URL-файл і змусити жертву відкрити його. У Microsoft прикрили лазівку для зловмисників за допомогою патча безпеки від листопада минулого року. Але, тривають атаки на тих, хто не завантажив потрібні оновлення.

Користувачам найкраще буде перевірити встановлення відповідних виправлень від компанії і бути пильними при попаданні на очі незнайомих файлів або посилань.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що хакерка-професіонал назвала ознаки злому смартфонів. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Охрімчук Тетяна  
Охрімчук Тетяна

Отзывов: 1

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше