З'явилася нова схема злому TikTok

6 июня 2024

Просто відкриваєте повідомлення: з'явилася нова схема злому TikTok

Нещодавно надійшли відомості про потенційну загрозу безпеці для користувачів TikTok. Джерела компанії стверджують, що шкідливий код активно застосовується для злому облікових записів відомих людей і брендів. Про це повідомляє Forbes.

Хакери поширюють шкідливе програмне забезпечення через особисті повідомлення в додатку. Особливість цього вірусу полягає в тому, що пристрій заражається одразу після відкриття повідомлення, без необхідності скачування файлів або переходу за сумнівними посиланнями.

Ситуація стала більш напруженою після злому акаунта CNN, що призвело до видалення їхньої сторінки в TikTok. Представники CNN заявили, що співпрацюють соцмережею для посилення заходів безпеки у світлі важливих подій. Адже готуються президентські дебати. До того ж постраждала Періс Гілтон - американська кіноактриса, співачка, авторка пісень, фотомодель і дизайнерка.

Для тих, хто турбується про свою безпеку, TikTok пропонує набір запобіжних заходів, включно з можливістю скидання пароля і видалення підозрілих пристроїв, що мають доступ до облікового запису.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому в Україні не варто закривати TikTok. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Подружжя Клуні вигуляли елегантні луки на благодійному івенті. Фото 28 сентября 2024

Подружжя Джордж та Амаль Клуні, без сумніву, можна назвати однією з найкрасивіших пар в Голлівуді.

Лана Дель Рей таємно вийшла заміж: як пройшла церемонія і що відомо про чоловіка співачки 28 сентября 2024

Лана Дель Рей таємно вийшла заміж: як пройшла церемонія і що відомо про чоловіка співачки Про роман зірки стало відомо місяць тому

США перекинули групу винищувачів F-35 до Греції 27 сентября 2024

До Греції також прибули американські літаки-заправники KC-135. Навчання під керівництвом Об'єднаного авіаційного командування НАТО проходитимуть до 11 жовтня.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше