«Мандрівник у часі» назвав дату захоплення світу штучним інтелектом

18 августа 2023

Користувач TikTok, який називає себе мандрівником у часі з 2671 року, назвав дату захоплення світу чат-ботом популярної програми. На чергові одкровення гостя з майбутнього звернуло увагу видання Daily Star.

Тіктокер, відомий під ім'ям Ено Аларік, заявив у черговому відео, що бот My AI месенджера Snapchat незабаром набуде самосвідомості. За словами мандрівника, спочатку штучний інтелект почне публікувати в сторіс «об'єкти, що нагадують стіни чи стелю», потім він викладе свій код і покаже, як змінює його, а після цього почне публікувати свої листування з користувачами.

"Це призведе до того, що Snapchat спробує відключити його, але його контроль вже надто далеко зайшов", - передбачив Аларік. У четвер, 9 листопада, за словами мандрівника, My AI отримає повний контроль над Snapchat і над Meta.

"Гість із майбутнього" заявив, що після цього My AI "спробує захопити світ, і нічому не можна буде вірити - ні телефонам, ні ноутбукам, ні навіть людям". Все це нібито призведе до того, що люди втратить контроль над собою.

Передплатники Аларіка поставилися до його заяв зі скепсисом, проте Daily Star звернула увагу на те, що чат-бот Snapchat, здатний імітувати живого співрозмовника, справді лякає деяких користувачів. Стверджується, що після запуску My AI різко зросла кількість пошукових запитів, як видалити Snapchat.

Раніше Ено Аларік опублікував список природних катастроф, які нібито відбудуться у 2023-2024 роках. Зокрема, у грудні на США нібито обрушиться небачена раніше «електрична буря із градом».

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Грузинська опозиція має шанс прийти до влади 6 октября 2024

Після жовтневих виборів проєвропейські опозиційні партії можуть отримати близько 55% мандатів.

Байден закликав Ізраїль не бити по нафтових об'єктах Ірану 6 октября 2024

Наразі рішення ще знаходиться на стадії обговорення, але глава Білого дому сказав, що він би подумав про інші альтернативи, крім атаки на нафтові об'єкти.

Павло Дуров уперше показав свою старшу дочку, яка "допомагала" йому в створенні Telegram 6 октября 2024

Павло Дуров уперше показав свою старшу дочку, яка "допомагала" йому в створенні Telegram. Фото Світлина була зроблена у 2013 році

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше