Іранські ракети в Росії: чим вони загрожують Україні

10 сентября 2024

Іранські ракети в Росії: чим вони загрожують Україні

За даними Defense Express на початку вересня окупанти могли отримати від Ірану 200 оперативно-тактичних балістичних ракет Fath-360. Їхня доставка, ймовірно, могла відбутися морським шляхом на один із портів РФ у Каспійському морі.

У Fath-360 стартова маса може становити близько 800 кг. 150 кг припадає на бойову частину. Швидкість польоту становить близько 4900 км/год. Максимальна дальність польоту задекларована у 80-120 км. У ракеті стоїть комбінована система наведення - тандем інерційної та супутникової навігації.

"Якщо далі виходити саме з характеристик Fath-360, то можемо припустити, що ці ракети росіяни можуть застосувати саме в боях на Сході, для ударів по позиціях наших військ, або для ударів по прифронтовим містам - таким, як Покровськ, Суми і Харків", - ідеться в публікації.

Окрім цього експерти зазначають, що рашисти та іранці перебувають у "трансфері" ракетних технологій. І вони могли вдатися до дезінформації. Тому, могла відбутися передача не Fath-360, а більш потужних Fateh-110.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Іран відкидає звинувачення в передачі ракет РФ.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки 28 сентября 2024

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки. Відео Вони проводили час у одному зі столичних закладів

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю 28 сентября 2024

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю: подробиці інциденту. Відео Павло Поляруш нібито погрожував бійцю

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше