Росія зламувала камери в українських кафе -The Guardian

13 апреля 2023

Росія зламувала камери в українських кафе -The Guardian

Уряд терористичної Росії дав установку своїм хакерам на злом камер спостереження в українських кав'ярнях. Їх цікавило стеження за колонами з гуманітарною допомогою. Про це заявив директор з кібербезпеки Агентства національної безпеки США Роб Джойс, повідомляє The Guardian.

"Тривають атаки на українські інтереси, чи то фінансові, чи то урядові, чи то особисті, чи то приватні підприємства, просто в спробах завдати шкоди", - сказав Джойс.

За його словами, хакери підключаються до загальнодоступних камер для спостереження за колонами і поїздами, що направляють допомогу нашій країні. Крім того, злочинці акумулювали зусилля на зломі оборонних виробників і логістичних транспортних компаній США. Мета одна - дізнатися більше про ланцюжок постачання зброї.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що учасники руху "Кібер Спротив" зламали пошту колишнього депутата Держдуми Росії Семена Багдасарова та витягли звідти понад 7 Гб дуже цікавої інформації. Зокрема, стали розкриті подробиці співпраці РФ з Іраном. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

РФ планує розпочати експорт вугілля з окупованого Донбасу - ЗМІ 1 октября 2024

Переговори про постачання вугілля з Донбасу тривають із потенційними покупцями з Китаю, Індії, Ірану, Узбекистану та Малайзії.

Как выбрать гарнитур для маленькой кухни 1 октября 2024

Выбор гарнитура для небольшой комнаты может показаться непростой задачей. Ограниченное пространство требует не только функциональности, но и эстетического подхода

У Підмосков'ї будівельника з КНДР залишили помирати під мостом 1 октября 2024

Громадянин Північної Кореї впав з третього поверху; росіяни вирішили спекатися потерпілого й вивезли його помирати подалі від будівництва.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше