Сім кольорів iPhone 16 потрапили на фото

9 мая 2024

Сім кольорів iPhone 16 потрапили на фото

За свіжим інсайдом, опублікованим виданням MacRumors, стало відомо, що всі чотири моделі iPhone 16 вийдуть у найширшій колірній гамі в історії смартфонів Apple. У попередні роки базові моделі iPhone зазвичай поставлялися в п'яти кольорах корпусу, в той час як Pro-моделі - в чотирьох. Однак у 2024 році для iPhone 16/16 Plus будуть доступні одразу сім колірних варіантів: до синього, рожевого, жовтого, зеленого і чорного додадуться білий і фіолетовий.

Судячи із зображення, всі кольори будуть дуже ніжними і пастельними, а чорний найімовірніше буде схожий на темно-сірий. За інформацією кількох джерел, колірна гамма iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max залишиться чотириколірною, але Blue Titanium замінять на рожевий, а Black Titanium - на Space Black. Передбачається, що останній буде дуже темним і глибоким кольором.

iPhone 16 и iPhone 16 Plus – фото MacRumors
iPhone 16 и iPhone 16 Plus – фото MacRumors

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що вийшли нові iPad Air і iPad Pro. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чим українські та світові зірки дивували на червоній доріжці в Каннах 19 мая 2024

Ума Турман і Селена Гомес у білому, а Лозниця із прапором України: чим українські та світові зірки дивували на червоній доріжці в Каннах Свято кіно триває вже чотири дні

Єва Лонгорія, Емма Стоун та Ума Турман вразили образами на хіднику Каннського кінофестивалю. Фото 19 мая 2024

На 77-му Міжнародному Каннському кінофестивалі 17 травня відбулася прем'єра фільму "Види доброти" з 35-річною Еммою Стоун у головній ролі. На хідник вийшло чимало зірок у ефектних образах.

Ще одна відома телеведуча заговорила про всиновлення дитини під час війни 19 мая 2024

"Думаю про такий варіант". Ще одна відома телеведуча заговорила про всиновлення дитини під час війни Раніше Кароліна Ашіон зізнавалася, що не полишає надії народити сама

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше