Російська бойова авіація деградує - Breaking Defence

26 октября 2023

Ще й збиває своя ППО: російська бойова авіація деградує - Breaking Defence

Російські повітряно-космічні сили стали помітно деградувати через зношеність бойових літаків. У них проблеми з комунікацією з іншими видами терористичних військ, скоротилася кількість машин. Приміром, у Міністерстві оборони Великої Британії кажуть, що від початку повномасштабного вторгнення окупанти втратили багато сучасних моделей Су, повідомляють у Breaking Defence.

До того ж, смута у злочинців настала ще через те, що російське ППО збило два Су-35С. Перший впав наприкінці вересня в районі Токмака. А другий - 6 жовтня біля Маріуполя.

"Ці два інциденти свідчать або про серійну відмову системи "свій-чужий" Су-35, або про нездатність ПКС Росії та її підрозділів ППО ефективно обробляти сигнали, що видаються цією системою", - кажуть аналітики.

Один із представників НАТО розповів, що були випадки, коли відмова російської системи запобігала зближенню з льотчиками Альянсу.

"Коли йдеться про російські ПКС, то інколи можна сказати тільки "слава Богу за неякісне технічне обслуговування", - наголошується в матеріалі.

Ще одна проблема авіації РФ пов'язана з кількістю льотних годин. Через що багато літаків експлуатуються довше передбачуваного. Потрібно частіше обслуговувати машини. У зв'язку з чим скорочено кількість винищувачів Су-34.

"У перші місяці війни в Україні ВКС здійснювали від 150 до 300 вильотів на день, тоді як у мирний час цей показник становив 60 вильотів. Відтоді цей показник знизився до 100 вильотів на день, але це все одно майже вдвічі більше, ніж у мирний час", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, якої шкоди наші захисники завдали вертольотам окупантів завдяки ракетам ATACMS. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

До Британії через Ла-Манш за день прибула рекордна кількість мігрантів 8 октября 2024

До британських берегів 5 жовтня прибуло 17 човнів з 973 людьми на борту, що є найбільшою денною кількістю за 2024 рік.

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

У Києві на Подолі сталась пожежа на СТО 8 октября 2024

У Києві на Подолі сталась пожежа на СТО. Подробиці і фото Причину загоряння встановлюватимуть правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше