Стало відомо, що змушує водіїв відволікатися від дороги – несподівана причина

21 июля 2023

Що змушує водіїв відволікатися від дороги – несподівана причина

Дорога - одне з найнебезпечніших місць згідно з багатьма дослідженнями. Окрім безлічі факторів та умов, які змінюються буквально кожну секунду, водіїв можуть відволікати деякі більш несподівані речі. Так, у компанії Skoda вирішили провести масштабне дослідження, в якому захотіли з'ясувати, що відволікає водіїв від дороги.

У ході опитування зібрали думку десятків тисяч автомобілістів на всій території Великобританії, про що розповіли на сайті automotiveblog.co.uk.

Результати опитування показали, що приблизно 70% водіїв відволікаються на дітей у салоні під час керування автомобілем. Згідно з отриманими даними, близько 18% автомобілістів мало не потрапили в аварію через це. Головна причина збільшення впливу дітей на уважність водіїв – сімейні поїздки, які, як правило, відбуваються під час літніх канікул.

У більшості випадків, діти починають кричати і сперечатися, що призводить до необхідності заспокоїти їх, а відповідно - необхідності втрутитися водієві. Приблизно 53% водіїв відволікалися від дороги та дивилися на дітей, щоб їх заспокоїти та відчитати. При цьому лише 79% автомобілістів уклалися в 10 секунд.

Згідно зі статистикою від Міністерства транспорту Великобританії, лише за 2021 рік у країні сталося 2336 ДТП, які сталися через те, що водії не стежили за дорогою і не могли вчасно оцінити ситуацію та зреагувати на неї.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Захід перестав боятися ядерних погроз РФ - Time 4 октября 2024

Стримана реакція стає все більш поширеною серед західних чиновників. Для багатьох із них Путін став схожим на хлопчика, який дуже часто кричав "Вовки!".

В Молдові назвали мету вандалів, що пошкодили урядові будівлі 4 октября 2024

Зловмисники, не планували обмежитися обливанням установ фарбою, їхня ціль полягала в силовому захопленні державних інституцій.

ЄС призупинив зустрічі на високому рівні з урядом Грузії 4 октября 2024

Посол Євросоюзу Павел Герчинський висловив надію, що грузини у жовтні оберуть новий уряд, який буде відданий демократичним цінностям.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше