В мережі показали, що знаходиться всередині будинку на колесах за 1000 $

9 июня 2023

Що знаходиться всередині будинку на колесах за 1000 $ - відео

Подорожі автодомом здаються дуже дорогим задоволенням, але це рівно доти, доки не дізнаєшся про унікальні проекти, при створенні яких автор примудрився зі старої побутівки створити цікавий автобудинок у мінімалістичному стилі всього за 890 доларів. Про незвичайний кемпер розповіли на YouTube-каналі President Chay.

Безумовно головною особливістю цього кемпера є ціна, але тоді відразу назріває питання, що здатний запропонувати цей крихітний причіп. Наповнення кемпера справді вражає, адже тут є підлога з плитки, два ліжка, кухня з мийкою, вікна та розведена електрика. Сам трейлер обійшовся у 100 доларів, адже його продавали як непотрібний утилітарний трейлер.

screenshot
screenshot

Усередині прибрали дерев'яні стіни та встановили нормальну підлогу. Найбільше затягнув монтаж дерев'яних плит оббивки, а на проводці вдалося заощадити за рахунок монтажу звичайних подовжувачів, а не стаціонарної проводки. Відкривши двері всередину кемпера, з одного боку можна побачити невелику кухню з одного боку та два двоспальні ліжка з іншого.

У передній частині, попри розмір кемпера, можна побачити кондиціонер. Раковина функціонує, але запаси технічної та чистої води не оголошуються. Свого живлення в автобудинку немає, але його можна підключити до звичайної мережі. До повноцінного автобудинку цьому кемперу не вистачає автономності та наявності хоча б варильної поверхні (не кажучи вже про ванну кімнату), але на тлі багатьох міні-кемперів за 20 000 доларів, цей малюк здається вельми гідним конкурентом.

Нагадаємо, що ще до війни в Україні помітили на дорогах цікавий кемпер українського виробництва.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві будують новий міст через Дніпро 21 мая 2024

У Києві будують новий міст через Дніпро: ексклюзивні фото і деталі Переправа з'єднає парк "Наталка" та Оболонський острів

Король Філіп VI й королева Летиція до 20-ї річниці весілля показали сімейні фото з доньками 21 мая 2024

Апогей ніжності та елегантності. Король Філіп VI й королева Летиція до 20-ї річниці весілля показали сімейні фото з доньками Члени родини не побоялися обрати одяг з масмаркету

У Південній Кореї відбулося змагання серед людей, які нічого не роблять 21 мая 2024

Конкурс, заснований художницею під псевдонімом Woopsyang, відбувся вже вдесяте. Жінка вирішила започаткувати захід після того, як сама пережила серйозне вигорання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 2

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше