Штраф 50 000 грн за чхання: де хворим водіям не можна сідати за кермо

13 августа 2024

Штраф 50 000 грн за чхання: де хворим водіям слід уникати водіння

Хоча алергія чи застуда зазвичай не є причинами для заборони водіння, водії, які страждають на ці захворювання, можуть зіткнутися з штрафами або аваріями. Наприклад, у Великій Британії водія, який чхнув за кермом, можуть оштрафувати на 1000 фунтів стерлінгів (приблизно 52 000 гривень). Це пов'язано з тим, що місцеве законодавство забороняє відривати руки від керма під час руху. Якщо поліція помітить, що ви протираєте очі або прикриваєте рот через кашель чи чхання, вам загрожує штраф.

За даними NHS, близько кожного четвертого жителя Великої Британії страждає на алергічний риніт, що підвищує ризик проблем. Симптоми можуть включати свербіж в очах, закладеність носа і чхання, навіть у легких випадках. Важливо уникати чухання очей під час водіння, оскільки це може призвести до штрафу за небезпечне водіння, особливо якщо ви потрапите в аварію. Штраф може досягати 1000 фунтів стерлінгів, а також можливе нарахування трьох штрафних балів.

Щоб уникнути проблем, експерти рекомендують водіям з алергією зачиняти вікна і регулярно змінювати повітряні фільтри в автомобілі. Неправильне обслуговування кондиціонера може призвести до накопичення пилку, що погіршить якість повітря в салоні. Важливо періодично очищати фільтри і використовувати режим рециркуляції повітря.

Для полегшення симптомів також корисно мати сонцезахисні окуляри, особливо в спекотну погоду. Слід підтримувати чистоту автомобіля і регулярно очищати як зовнішні, так і внутрішні частини, щоб уникнути накопичення пилу і пилку.

Раніше ми повідомляли, за яке порушення правил дорожнього руху штраф не передбачений.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії спалахнула база ПВК Вагнер - соцмережі 21 сентября 2024

В Молькіно дислокуються відразу три військові підрозділи. Серед них ракетна бригада і бригада спецназу ГРУ.

Цукерберг показав, як проводить час із 1,5-річною донечкою 21 сентября 2024

Американський медіамагнат Марк Цукерберг, котрий є щасливим татусем трьох дівчаток, показав, як корисно проводить час із молодшою з них - півторарічною Аурелією.

Інна Мірошниченко розказала, як вони пройшли адаптацію з прийомними дітьми 21 сентября 2024

Тімур та Інна з дітьми: Ангеліною, Мією, Марком і Марселем. Старша дівчинка та молодший хлопчик - народжені серцем

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Top Work 5.0
Top Work

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше