Скільки потрібно навчити людей для захисту неба України на F-16

29 августа 2023

Скільки потрібно навчити людей для захисту неба України на F-16

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат поділився нюансами плану навчання українських фахівців на американських винищувачах F-16. Головне, що кожен українець має розуміти - авіація не пробачає якихось помилок. Ця сфера схожа на єдиний механізм.

За словами Ігната, слова стосуються наземних експертів, які обслуговують літаки, управителів польотами, самих пілотів.

"Колектив авіаторів на військовому аеродромі - це від кількох сотень до тисячі людей, які мають забезпечити роботу цього механізму. Один літак вилітає, чи десять - все одно весь організм має працювати. Органи військового управління, забезпечення бойової роботи цього літака, який б'є окупантів, - це дійсно все потрібно", - пояснив речник Повітряних сил.

Для злагодженої бойової роботи із захисту неба України від нападок окупантів у різних країнах авіаційної коаліції пройде навчання цілого пулу фахівців.

"Це не тільки пілоти, а й інженери, офіцери бойового управління та інші, які повинні якомога швидше сьогодні опановувати цю техніку. Потрібно мати не тільки військовий аеродром - це майданчик, а треба мати тренажерну базу, військових інструкторів - все дуже важливо. І тому, кожна країна може набрати якусь певну групу пілотів для того, щоб максимально ефективно їх і всіх інших спеціалістів навчати", - наголосив Юрій Ігнат.

techno.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Армія Ізраїлю почала нову операцію на півночі Гази 7 октября 2024

Ізраїльські військові отримали розвіддані про присутність ХАМАС та його інфраструктуру в Джебалії.

Олена Кравець показала 8-річних двійнят та розказала про мрію сина 7 октября 2024

Телеведуча та акторка Олена Кравець показала своїх молодших дітей, двійнят Івана та Катерину, яким у липні виповнилося 8 років, та розповіла про мрії свого сина.

Перший український космонавт Павло Попович у космосі заспівав "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю": легендарне відео 6 октября 2024

Павло Попович: як перший українець побував у космосі та заспівав "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю". Легендарне відео Відбулось це 12 серпня 1962 року

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше