Путін наказав берегти бронетехніку РФ

13 июня 2024

"Солдатів народять ще": Путін наказав берегти бронетехніку РФ

У лавах російських пропагандистів проскочила заява про те, що окупантам на фронті не вистачає бронетехніки та іншого озброєння. Відповідно, у них "може змінитися ситуація" на полі бою. Український генерал-лейтенант у відставці, військовий експерт Ігор Романенко прокоментував цю інформацію.

За словами Романенка, близько півтора року тому військовий злочинець Путін проводив нараду із силовим блоком. На ній робилася ставка на першочергове збереження техніки. Оскільки "солдатів ще народять".

"У них за Уралом є цілі поля старої бронетехніки після Другої світової війни. Але з декількох машин варварським способом можна склепати одну - відновити", - сказав Романенко.

Експерт додає, що за наявності запчастин можна провести модернізацію і відправку на фронт. Сучасного нічого в Росії не додається. Після удару по аеродрому Ахтубинськ, де пошкодження отримали Су-57, блогери РФ почали стверджувати, що "це не біда". Мовляв, варто вкладатися в Су-35.

"Це як танк "Армата" у них. "Аналогів немає у світі" - і 10 років вони його не можуть завести. Су-57 - приблизно такий",- додав військовий.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що РФ вбухала в Су-57 мільярди дол. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Жінка втратила всі кінцівки після "звичайної" дії, коли заходила до свого будинку (фото) 26 сентября 2024

Вона вже п'ять років проходить шлях відновлення.

Як правильно вибрати комп'ютер для навчання: поради для студентів та батьків 26 сентября 2024

В наш час навчання значною мірою спирається на цифрові технології. Незалежно від того, чи ви студент університету, чи учень школи, комп’ютер є важливим інструментом для навчання

Стало відомо, хто така Лорен Пауелл Джобс і яку роль найбагатша жінка Кремнієвої Долини зіграла в майбутніх виборах США 26 сентября 2024

Найкраща подруга Камали Гарріс: хто така Лорен Пауелл Джобс і яку роль найбагатша жінка Кремнієвої Долини зіграла в майбутніх виборах США Вона готувала Гарріс до президентських виборів ще з 2017 року

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше