Співробітник Twitter у вільний від роботи час зібрав дома суперкомп'ютер

14 июня 2014

Співробітник Twitter Брайан Гуаррасі, що займається розробкою софта, у вільний від роботи час, зібрав обчислювальну систему продуктивністю 208 гігафлопс, що приблизно в 17 разів потужніше, ніж сучасні комерційно доступні процесори.

Для створення суперкомп'ютера він використовував плати Parallella - цей проект вдало зібрав кошти на Kickstarter під гаслом "Суперкомп'ютер для кожного" у 2012 році.

Щоб створити суперкомп'ютер, Брайан використав два міні-комп'ютера Intel NUC, які працюють на Intel Core i3, оснащені 16 Гб RAM і 120 Гб SSD, 802.11ac WiFi кожен. Крім того, вони споживають відносно небагато енергії.

У процесі створення розробник надихався суперкомп'ютерами Cray-1 та Connection Machine, а також Mac Pro. Сам пристрій - близько 40 см у висоту і 30 см в діаметрі.

Він побудований у вигляді башти з круглою підставкою. За словами розробника, така конструкція складніша, ніж стандартна, але працювати з нею цікавіше.

Як повідомлялося раніше, комп'ютерна програма, створена українцем Євгеном Демченком та російським інженером Володимиром Вєсєловим, стала першою в історії, якій

 

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український дизайнер Олексій Залевський розповів про життя з невиліковною хворобою на 2000 грн та кредити 6 октября 2024

Залевський про нещасливе кохання, гроші та як протікає невиліковна хвороба

Застрелили чоловіка в готелі через неприязні стосунки: на Київщині затримали замовника і виконавця 5 октября 2024

Застрелили чоловіка в готелі через неприязні стосунки: на Київщині затримали замовника і виконавця. Подробиці і фото Зловмиснику та його спільнику загрожує до 15 років позбавлення волі

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту 5 октября 2024

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше