Стало відомо, які телефони не отримають Android 13

13 сентября 2022

Стало відомо, які телефони не отримають Android 13

Google змінила мінімальні вимоги до смартфонів, завдяки яким можна встановити ОС Android 13. Подробиці розповіли у Gizchina.

Тепер для оновлення до свіжої операційної системи потрібно не менше 2 ГБ оперативної пам'яті та 16 ГБ вбудованої пам'яті. Тобто операційну систему не отримають ультрабюджетні пристрої.

До такого кроку Google вдається не вперше. Раніше коригування відбувалося під час виходу Android 11 у 2020 році. Тоді мінімальним технічним порогом вважалися 512 Мб оперативної пам'яті. Але такі телефони не могли нормально запускати сервіси Google. Для повноцінної роботи ОС 11 потрібно від 2 ГБ ОЗУ.

Довідка bigmir.net

В Android 13 очікується покращена конфіденційність та дизайн. Іконки зможуть підлаштовуватися під колір шпалер. Усі програми вимагатимуть дозволу на надсилання повідомлень.

Крім цього, з'явилися налаштування мов для кожного додатка, інший медіаплеєр (його вид адаптується до музики та подкасту). Передбачена підтримка Bluetooth Low Energy та просторового аудіо.

Нагадаємо, bigmir.net писав про те, що 53-річному українцю завадили завести в країну iPhone 13.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Туреччина випробувала новітню систему ППО 16 сентября 2024

Перша система SIPER-2 має бути введена в експлуатацію в турецькій армії до кінця поточного року.

Фемілі-лук від зіркової мамці: Періс Хілтон зазнімкувалася з обома дітками на руках 16 сентября 2024

Американська світська левиця та діджейка Періс Хілтон, яка на початку серпня хизувалася відпочинком з маленькими дітьми на яхті, в Instagram показала фото з ними у осінньому одязі її бренду.

Почему куртки Nike — это стиль и комфорт в одной вещи? 16 сентября 2024

Nike давно зарекомендовал себя как один из ведущих брендов, сочетающих инновации, качество и актуальный дизайн. Среди огромного ассортимента продукции особое место занимают куртки Nike

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше