Стало відомо, як довго ще Росія може атакувати дронами Shahed

7 января 2023

Стало відомо, як довго ще Росія може атакувати дронами Shahed

Країна-терорист Росія використала 660 дронів-камікадзе Shahed. У контракті з Іраном значаться 1750 штук. Про це повідомив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

За його словами, від другої партії у РФ могло залишитися до 50 безпілотників.

"Грубо кажучи, загальна кількість дронів першої та другої партії це 700 одиниць. Тобто, партія - це 350 дронів. Іран на місяць може виробляти в середньому півсотні дронів Shahed-136 і Shahed-131, або, сумарно, близько сотні. Таким чином, на формування партії у них іде до трьох місяців", - підрахував експерт.

Олександр Коваленко припускає, що Іран міг збільшити кількість людей на виробництві для більшого випуску дронів. Але, незважаючи на це, контракт закриється не раніше, ніж через півроку.

"Тобто, влітку російські війська продовжуватимуть тероризувати Україну дронами-камікадзе з останньої партії", - додав Коваленко.

Фахівець акцентував на необхідності застосування всіх засобів впливу для того, щоб Росія не уклала новий контракт з Іраном.

Нагадаємо, раніше bigmir.net писав про те, що в іранських дронах-камікадзе знайшли потужні процесори, на яких можна майнити біткоїни.

Також хочемо нагадати, чому не можна публікувати фото з номерами збитих дронів-камікадзе Shahed. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Клопотенко вперше пояснив свою скандальну "мрію" посадити у клітку дівчину і спостерігати, як вона їсть 26 июня 2024

Клопотенко вперше пояснив свою скандальну "мрію" посадити у клітку дівчину і спостерігати, як вона їсть Чимало користувачів підтримали ресторатора

У США помер найвищий собака у світі (фото) 26 июня 2024

У 2024 році пес на ім'я Кевін побив світовий рекорд Гіннеса. Під час офіційного вимірювання його зріст становив 97 сантиметрів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше