У Google Календарі через хакерів можуть з'явитися віруси

10 ноября 2023

У Google Календарі через хакерів можуть з'явитися віруси

Експерти з кібербезпеки виявили загрозу, яка стосується Google Календаря. Хакери можуть використовувати сервіс для таємної передачі команд шкідливому ПЗ, встановленому на комп'ютері, повідомляє pcmag.

В даному випадку, зловмисники маскують дії з управління і контролю за своїми шкідниками під легітимні ПК-процеси. Так складніше визначити проблему. Шкідливе програмне забезпечення може підключатися до облікового запису Календаря, витягати і виконувати команди, закладені в опис подій.

Поки що в Google не виявили подібних випадків. Але те, що методика обговорюється на підпільних форумах, свідчить про інтерес шкідників до неї.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що хакери навчилися дізнаватися адреси жертв по Skype. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше