У Києві помітили Aston Martin DB11 з унікальним тюнінгом

7 апреля 2023

У Києві помітили Aston Martin DB11 з унікальним тюнінгом

В Україні завжди було багато унікальних автомобілів. Після початку війни частину з них вивезли за кордон, але незабаром елітні суперкари та ексклюзивні авто повернулися до України. Так, днями на вулицях Києва вдалося зняти рідкісний Aston Martin DB11 в унікальному кольорі. Крім фарбування авто має пару доробок від підрозділу Q, який створює ексклюзивні спецверсії авто на замовлення клієнтів.

Про унікальний автомобіль на вулицях столиці розповіли на порталі "ТопЖир".

Автомобілі Aston Martin асоціюються в першу чергу з книгами та фільмами про відомого агента 007 Джеймса Бонда. Саме на честь цієї серії в компанії створили підрозділ Q, який займається персоналізацією авто під особисті потреби клієнтів. Кожне авто Aston Martin, яке пройшло через цей підрозділ відрізняється особливою зовнішньою та внутрішньою обробкою.

ТопЖыр
ТопЖыр

Суперкар, який помітили на вулицях Києва, має особливий блакитний колір Frosted Glass Blue. Забарвлення авто в цей колір коштує 6380 доларів, а популярність цьому відтінку допомогла завоювати королівська родина Катару. Усередині автомобіля – двоколірна шкіра.

У рух цього монстра наводить двигун V12 на 5,2-літра, який за допомогою двох турбін видає потужність 608 к.с. Все це працює в парі з 8-ступінчастою АКПП. Розгін до 100 км/год займає у автомобіля 3,9 секунди, а максимальна швидкість авто становить 322 км/год.

ТопЖыр
ТопЖыр

Нещодавно ми розповідали про те, на які з авто їздять українські біженці за кордоном і навіть там не було помічено настільки ексклюзивного суперкара.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ключові зміни в системі "Зелена картка": що чекає водіїв у 2025 році 1 октября 2024

Ключові зміни в системі "Зелена картка": що чекає водіїв у 2025 році

Найбільші мамині фани: прийомні сини і донька Джолі завітали на її прем'єру. Фото 1 октября 2024

Американська акторка Анджеліна Джолі 29-го вересня з'явилася на нью-йоркській прем'єрі її стрічки "Марія" в супроводі потужної групи підтримки: трьох прийомних нащадків.

Жінка з двома матками народила по дитині з кожної 1 октября 2024

Мати дві матки – надзвичайно рідкісне явище, а успішно народити з обох – ще більш рідкісне.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше