У Маріуполі перекупи наживаються на продажу автомобілів загиблих українців

25 сентября 2024

У Маріуполі перекупи наживаються на продажу автомобілів загиблих українців

У Маріуполі вихідці з Бердянська займаються продажем автомобілів, що належали вбитим російськими окупантами маріупольцям. Як повідомляє Маріупольська міська рада, ці перекупники вивозять вцілілі машини з міста, даючи хабарі місцевій окупаційній поліції, а потім реалізують їх за ринковими цінами.

Про це пише OBOZ.UA.

"Автомобілі загиблих людей у Маріуполі перепродують бердянські "перекупи". За даними партизанів із Спротиву Приазов'я, вцілілі автомобілі вивозять з міста, заплативши "хабар" окупаційній поліції. Таким чином, перекупники заробляють на трагедіях людей, а це покривають окупанти", – йдеться у повідомленні.

Цей випадок лише підтверджує, як Росія перетворила Маріуполь на місто, охоплене корупційними схемами. Російські підрядники заробляють на "ремонтах" будинків мирних жителів, а квартири загиблих або тих, хто виїхав, перепродають псевдорієлтори або "націоналізує держава". Усе це відбувається під виглядом "відновлення" та "асвабаждєнія".

Крім того, стало відомо, що окупанти вже привезли у Маріуполь "біженців" з Курщини, яких розміщують у будинках та квартирах, відібраних у українців під приводом "націоналізації". Ситуація в місті лише підтверджує масштаб корупції та жорстокості окупаційного режиму.

Раніше ми повідомляли, що 41% імпортованих авто до 5 років – це електромобілі.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зеленська зазнімкувалася з першою леді США на саміті в Нью-Йорку. Фото 25 сентября 2024

23-го вересня під час візиту до США Олена Зеленська взяла участь у Саміті майбутнього ООН. В його рамках у Нью-Йорку відбувся спеціальний захід, ініційований платформою Саміту перших леді та джентльменів, що кількома тижнями раніше провели у Києві.

Іспанські фермери протестують проти імпорту українського зерна 25 сентября 2024

Особливе занепокоєння викликає той факт, що Іспанія отримує понад половину всього українського зерна, що імпортується до ЄС.

Розкрито секрет, навіщо правоохоронці доторкаються до автомобілів при зупинці 25 сентября 2024

Розкрито секрет, навіщо правоохоронці доторкаються до автомобілів при зупинці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Top Work 5.0
Top Work

Отзывов: 2

Pro Contactive 4.7
Pro Contactive

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше