У Росії почався арешт майна YouTube

20 апреля 2023

У Росії почався арешт майна YouTube

Голова Державної Думи РФ В'ячеслав Володін розпорядився заарештувати майно YouTube. Нібито на це є офіційний дозвіл суду. Про це повідомляє Фокус.

"Ми звернулися до суду, пройшли всі судові інстанції, виграли. Компанія зобов'язана заплатити 1 млрд рублів. Сьогодні служба судових приставів почала арешт майна, пошук цих коштів. Тому давайте візьмемо на контроль це питання", - заявив Володін перед депутатами країни-терориста.

При цьому він зауважив, що "сила не в грошах, а в правді". При сказаному, "потрібно стежити, щоб гроші потрапили на відповідний рахунок".

"Прохання профільного комітету з безпеки проконтролювати роботу судових приставів, щоб від американської компанії гроші надійшли до Державної Думи. А ми вже розпорядимося ними, як і домовлялися раніше. Комітет із захисту материнства, дитинства, сім'ї має подумати, на які цілі ці кошти спрямувати", - додав Володін.

Раніше Арбітражний суд Москви зобов'язав YouTube повернути мовлення згаданому вище каналу пропаганди. У разі невиконання - кожен день стягувалося 100 тис рублів до досягнення позначки в мільярд. Щотижня неустойка зростала вдвічі.

Нагадаємо, ми писали про те, що санкції і відхід західних компаній з РФ створили повінь китайських товарів на ринку. Рітейлери побутової електроніки зазначають, що смартфони з Китаю зайняли нішу в 70%. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Байден просуватиме вступ України в НАТО до закінчення своїх повноважень - ЗМІ 1 октября 2024

Є попередні ознаки того, що Байден може погодитись підвищити статус заявки України на членство в НАТО до того, як він залишить свою посаду у січні - зазначають джерела.

Ураган Хелен у США забрав життя 116 людей 1 октября 2024

Близько 600 жителів Північної Кароліни зникли безвісти. Без світла залишаються близько 2 млн жителів США.

Інсайдер розказав, через що Міддлтон наразилася на хейт і як його сприйняла 1 октября 2024

Принцеса Вельська Кетрін, котра за результатами цьогорічного опитування є найсимпатичнішою британцям представницею королівської родини, стикнулася нещодавно з хейтом. Це стало прикрою несподіванкою для неї самої.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше