У столиці відновилася масова евакуація авто - що потрібно знати

21 октября 2023

У столиці відновилася масова евакуація авто - що потрібно знати

Щодня на вулиці столиці виїжджають сотні евакуаторів заради боротьби із порушниками правил паркування. Водночас попри масову евакуацію авто, кількість неправильно припаркованих авто не стає меншою. Так, нещодавно у групі Київ Автомобільний у Facebook розповіли про те, скільки автомобілів забрали на штрафмайданчики лише за вересень 2023 року.

Інформацією про кількість евакуйованих авто поділилися в Інспекції із паркування, яка є виконавчим органом при Департаменті транспортної інфраструктури при КМДА. Так, лише за вересень 2023 року у Києві на штрафмайданчики забрали 7525 автомобілів.

При цьому користувачі мережі підрахували, що основна частина коштів від евакуації осідає в кишенях бізнесменів, які надають самі евакуатори для роботи, а бюджет міста отримує порівняно небагато. "До бюджету міста пішло лише 752 500 гривень. А потім 22 лями — по кишенях", — написав користувач Влад Київський.

Facebook
Facebook

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали  про зміну порядку евакуації транспорту в Україні.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше