У світі активно набирають популярність ДВС на природному газі

1 ноября 2023

У світі активно набирають популярність ДВС на природному газі

Нещодавно Cummins представила свій новий 15-літровий двигун, який працює на природному газі. Ця силова установка, на думку керівництва компанії, відображає майбутнє двигунів для спецтехніки і дозволить компанії зайняти одне з провідних місць на ринку, доки не відбудеться повний перехід на електродвигуни для спецтехніки.

Останнім часом компанії відзначають підвищений інтерес до двигуна X15N на 400-500 к.с. У зв'язку з цим компанія прикриває випуск двигунів на 9 і 12 літрів на природному газі, а також модернізувала свій завод у США в Джеймстауні за 452 мільйони доларів.

У компанії впевнені, що такі силові установки стануть відмінним рішенням для перехідного етапу, адже двигуни на природному газі набагато менше шкодять довкіллю, ніж дизельні силові установки. Водночас повноцінного майбутнього у цих двигунів немає, тому що через пару десятиліть їх вже замінять дешевші та екологічні електромотори.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про що сталося зі Skoda Octavia після 1 мільйона кілометрів пробігу на газу.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини 8 октября 2024

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини. Фото Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше