У Туреччині показали копію іранського Shahed

24 марта 2023

У Туреччині показали копію іранського Shahed

Компанія Robit Technology показала новий дрон-камікадзе Azab. У нього трикутні крила, які зовні нагадують іранський БПЛА Shahed-136. Про це повідомляє Anadolu.

Azab так само здатний автономно знищувати цілі. За пересування за координатами відповідає GPS-навігація. Але в турецькому варіанті, на відміну від Shahed, підтримується зв'язок з оператором на відстані до 200 км. Як саме той, хто запускає, може вплинути на політ - не уточнюється.

Інженерами розроблено два варіанти дрона - з розмахами крила в 1,5 і 2 м. Трохи більша модель здатна нести до 15 км корисного навантаження. У Robit Technology заявляють "велику дальність польоту", але не розкривають подробиць.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що хакери знайшли росіянина, який засвітив хімічну зброю в Україні.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі показали який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста 30 сентября 2024

Який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста України. Фото Володарю "Золотого м'яча" виповнилося 48 років

Інна Мірошниченко показалася у лікарні з прийомним сином та згадала, як вперше почула про всі його діагнози 30 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко у своєму Instagram розчулила мережу післяопераційним відео з прийомним 3-річним сином Марселем та розповіла, як вони з чоловіком вперше почули про діагнози дитини.

Світоліна на милицях попозувала посеред Києва та поділилася думками про його безбар'єрність 30 сентября 2024

30-річна тенісистка Еліна Світоліна, яка нещодавно перенесла операцію на нозі, показалася на милицях посеред Києва та поділилася думками про безбар'єрність в українській столиці.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше