Україна отримала німецький танк Leopard 1 у особливій модифікації - відео

30 декабря 2022

Україна отримала німецький танк Leopard 1 у особливій модифікації - відео

За весь час воєнного стану Україна отримала вже сотні одиниць різної техніки, починаючи від простих пікапів та джипів, закінчуючи РСЗВ HIMARS і навіть танками від країн-союзників. Так, нещодавно на фронті засвітилася цікава версія німецького танка Leopard під назвою Biber. Якщо бути точніше, то ця машина не має класичної вежі та дула, а її замінює інженерний модуль, який перетворює шасі від Leopard 1 на мостоукладач.

На цей час Україні вже передали 3 машини типу Biber, а загалом очікується, що Україна отримає аж 16 таких авто. Цей інженерний автомобіль розробили ще в 60-х роках минулого століття. Дана спецтехніка може розгортати та згортати мости через річки, протитанкові рови та інші перешкоди. Завдяки броньованому шасі, Biber може працювати навіть під час бою.

Максимальна ширина перекриття складає 20 метрів. Відомо, що всього таких мостоукладальників для Німеччини було збудовано у кількості 105 штук. Також ці танки використовують такі країни, як Австралія, Нідерланди, Канада та Італія. Відзначимо, що шасі від Leopard 1 приводить у рух двигун MTU MB 383 CaM-500 на 830 к.с. Живить цього монстра два паливні баки із загальним об'ємом 1010 літрів.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про пікапи з установками РСЗВ, які передали на потреби ЗСУ.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мадонна побила власний рекорд на концерті в Ріо-де-Жанейро і зробила ефектну відсилку до Майкла Джексона 6 мая 2024

Мадонна побила власний рекорд на концерті в Ріо-де-Жанейро і зробила ефектну відсилку до Майкла Джексона Провела безкоштовний виступ

Найбільший банк Туреччини перестав відкривати рахунки росіянам 6 мая 2024

З десяти заявок на відкриття рахунку схвалення отримує лише одна. Не допомагає ані посвідка на постійне проживання, ані прописка в Туреччині.

Дружина Усика привітала з Великоднем милим фото тримісячної доньки 6 мая 2024

Дружина боксера Олександра Усика, Катерина замилувала мережу великоднім фото з маленькою донечкою Марією.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше